Τρίτη 8 Μαρτίου 2022

Δημήτρης Λιγνάδης: Αυτές είναι οι φωτογραφίες του Αιγύπτιου που παρουσίασε ο Αλέξης Κούγιας

«Εκατό ψευδομηνύσεις να κάνει δεν πρόκειται να ξεπλύνουν τα εγκλήματά του» είπε ο 26χρονος

Φωτογραφίες του πρώτου μάρτυρα στη δίκη Λιγνάδη, του Αιγύπτιου Αλί, παρουσίασε την Παρασκευή ο συνήγορος του ηθοποιού, Αλέξης Κούγιας, σε μια προσπάθεια να αποδομήσει την προσωπικότητά του. «Δείχνουν την εικόνα ενός ανθρώπου που συχνάζει σε πλούσια μέρη και θέλει να παρουσιάζει το κορμί του» είχε πει μέσα στη δικαστική αίθουσα ο ποινικολόγος και σήμερα ο Αλί έδωσε την άδεια στο Πρωινό να δείξει τις επίμαχες φωτογραφίες.

Ο ίδιος είπε στην Κέλλυ Χεινοπώρου: «Δέχτηκα απαράδεκτη επίθεση από την πλευρά του κατηγορούμενου βιαστή μου, με ψευδή και βρώμικα υπονοούμενα γύρω από την ιδιωτική μου ζωή, η οποία είναι διαφανής και ανεπίληπτη. Χρησιμοποιήθηκαν φωτογραφίες μου από το δημόσιο προφίλ μου στο Instagram μου, οι οποίες με απεικονίζουν σε δημόσιες στιγμές μου. Αυτές συνοδεύτηκαν από απαράδεκτα και συκοφαντικά υπονοούμενα σχετικά με την ιδιωτική μου ζωή. Εκατό ψευδομηνύσεις να κάνει εναντίον μου ο κατηγορούμενος δεν πρόκειται ούτε να με τρομοκρατήσουν, ούτε τα εγκλήματά του να ξεπλύνουν» είπε.

Η δίκη διακόπηκε για τις 18 Μαρτίου.

Βλάχος: Αν αυτό συνεχιστεί θα χρησιμοποιήσω όλα τα δικονομικά μέσα που έχω

Ο συνήγορος του 26χρονου σήμερα Αλί, Γιάννης Βλάχος μίλησε για «οχετό προσβολών και επιθέσεων, ένα ομοφοβικό κρεσέντο, ο μάρτυρας δέχθηκε σφοδρή επίθεση σε ένα κλίμα νοσηρό και σεξιστικό για τους μάρτυρες του Λιγνάδη, με εκφράσεις απαράδεκτες. Ρωτάει το θύμα αν είναι γκέι, λες και είναι υποχρεωμένο το θύμα να απαντήσει. Ας ρωτήσει ο κ. Λιγνάδης τον εαυτό του πού ανήκει. Αν αυτό συνεχιστεί θα χρησιμοποιήσω όλα τα δικονομικά μέσα που έχω» είπε.

«Υποχρεώθηκε το θύμα όχι μόνο να περιγράψει σεξουαλικές πρακτικές που ανέχτηκε δια της βίας από τον δράστη, αλλά και να επιδείξει απόκρυφα σημεία. Είναι η δεύτερη μήνυση που μας κάνει ο Λιγνάδης, είναι επιλογή του η υπερασπιστική γραμμή του» είπε.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου