Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022

Δημήτρης Λιγνάδης: Χαμός με τις φωτογραφίες μάρτυρα που έδειξε ο Αλέξης Κούγιας

Δημήτρης Λιγνάδης, όσα διαδραματίστηκαν στη δεύτερη μέρα της δίκης του.

Ενώπιον της δικαιοσύνης βρίσκεται πλέον ο Δημήτρης Λιγνάδης και η δίκη του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού θεάτρου συνεχίζεται με την εξέταση του 27χρονου μάρτυρα από την υπεράσπιση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha, ήρθαν στο δικαστήριο από τον Αλέξη Κούγια διάφορες φωτογραφίες μέσα από τα socail media και τον προσωπικό λογαριασμό του πρώτου μάρτυρα, Αλί ο οποίος και δηλώνει μεσίτης.

Η ερώτηση που έκανε ο συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη στον μάρτυρα, όπως ανέφερε η δημοσιογράφος Άννα Ζηρδέλη, ήταν «που απευθύνεστε; Γιατί βλέπουμε στον λογαριασμό σας πως ανεβάζετε φωτογραφίες από πάρα πολύ ακριβά μέρη με τους κοιλιακούς σας».

Αυτό που φέρεται να προκάλεσε εντύπωση ήταν πως στις 19/2/2021, όταν ο δικηγόρος του πρώτου μηνυτή έκανε την πρώτη κατάθεση, έλειπε στη Σουηδία. «Πως ακριβώς έγινε η μήνυση; Πως μπήκες στη διαδικασία να υπογράψεις; Πήγες σε κάποιο προξενείο για να πάρεις το γνήσιο της υπογραφής;».

 Δειτε το βιντεο εδω

«Οι φωτογραφίες πάντως που παρουσιάστηκαν μέσα στο δικαστήριο είναι αυτές που προκάλεσαν και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον» τόνισε, επίσης, η δημοσιογράφος στην ψυχαγωγική εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha με την παρουσιάστρια να εκφράζει την δυσαρέσκεια της για όσα ακούστηκαν στον τηλεοπτικό αέρα.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου