Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022

Ελένη Πέτα: «Δεν ταιριάζουμε σε συνεργασία με τον Σάκη Ρουβά και την Ελένη Φουρέιρα»

"Είναι πολύ αξιόλογα τα παιδιά, αλλά πρέπει να κολλάς, να έχεις ένα κοινό όραμα, μια κοινή αισθητική. Δεν είναι κάτι το οποίο μου ταιριάζει αυτό", λέει η Ελένη Πέτα.

Η Ελένη Πέτα μίλησε στο Πρωινό και αναφερόμενη στην δισκογραφία αλλά και σε συνεργασίες με άλλους καλλιτέχνες, είπε: «Την στιγμή που κατέρρευσε το σύστημα των δισκογραφικών εταιρειών, δεν είμαι σε θέση να χρηματοδοτώ την κάθε μου κίνηση.

Για να κάνεις μια ολοκληρωμένη δουλειά, χρειάζονται αρκετά χρήματα.

Δεν ταιριάζουμε σε συνεργασία με τον Σάκη Ρουβά και την Ελένη Φουρέιρα. Είναι πολύ αξιόλογα τα παιδιά, αλλά πρέπει να κολλάς, να έχεις ένα κοινό όραμα, μια κοινή αισθητική. Δεν είναι κάτι το οποίο μου ταιριάζει αυτό».

Όταν ρωτήθηκε για τη διαφορετικότητα, η Ελένη Πέτα απάντησε ως εξής: «Η διαφορετικότητα θα πρέπει να γίνει αποδεκτή, αλλά για μένα έχει πολύ μεγάλη σημασία το μέτρο, πρέπει να υπάρχει αξιοπρέπεια.  Ας πούμε, για μένα όλοι πρέπει να προσέχουν πώς πηγαίνουν σε ένα σχολείο. Δεν θα ήθελα να δω κορίτσια με όλα αυτά τα μίνι και τα βαψίματα…

 Δειτε το βιντεο εδω

 Όλα τα παιδιά θα πρέπει να έχουν μια αξιοπρέπεια. Στον αντίποδα δεν μου αρέσει να παίρνει κάποιος θέση επιθετική απέναντι στα παιδιά».

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου