Παρασκευή 25 Μαρτίου 2022

Ελίνα Κέφη: «Δεν θα έπρεπε να έχει γίνει ο γάμος, καλύτερα που δεν κάναμε παιδί»

"Επειδή δεν θα μπορούσαμε να έχουμε συνεννόηση, αυτό θα έβγαινε στο παιδί" δήλωσε η Ελίνα Κέφη.

Την Ελίνα Κέφη συνάντησε η Χριστιάνα Κοχλατζή για το Happy Day και μίλησε για το διαζύγιο και τους λόγους που οδήγησαν στο χωρισμό καθώς και για τη συνεργασία της στην τηλεόραση που δεν πέτυχε.

«Θες δεν θες να χωρίσεις πάντα δεν είναι εύκολος ένας χωρισμός στην αρχή. Δεν είχαμε κάνει παιδί αλλά είχε ο άντρας μου από προηγούμενο γάμο του κι ήταν μαζί μας.

Στην προκειμένη περίπτωση που δεν πέτυχε ο γάμος, ίσως και δεν θα έπρεπε να έχει γίνει. Ήταν καλύτερα που δεν κάναμε παιδί γιατί ένα παιδί θέλει και τους δυο γονείς του, ανεξάρτητα αν είναι ή όχι μαζί. Επειδή δεν θα μπορούσαμε να έχουμε συνεννόηση, αυτό θα έβγαινε στο παιδί» ανέφερε η Ελίνα Κέφη.

«Η τελευταία εκπομπή που είχα κάνει ήταν πριν από 2,5 χρόνια… Δεν είχα κάποια πρόταση μετά για να κάνω κάτι κι είμαι ένας άνθρωπος που θέλω να νιώθω καλά με τους ανθρώπους που δουλεύω. Δεν βγαίνει καλό αποτέλεσμα αν δεν υπάρχουν καλές σχέσεις και μου έχει συμβεί μια φορά. Υπάρχουν άνθρωποι που αν πούνε δυο λέξεις παραπάνω, θεωρούν ότι είναι οι κεντρικοί παρουσιαστές… Στην προκειμένη περίπτωση έφτασα στο σημείο να υψώσω τον τόνο της φωνής μου και να μαλώσω. Έγινε σχετικά πρόσφατα» πρόσθεσε η Ελίνα Κέφη.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου