Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

Ελίνα Κέφη: «Σε αυτή τη συνεργασία δεν υπήρχε καμία χημεία αλλά ανταγωνισμός»

"Ήταν ότι χειρότερο έχω κάνει, δεν θα ήθελα να το ξανακάνω ποτέ" παραδέχθηκε η Ελίνα Κέφη.

Την Ελίνα Κέφη συνάντησε η δημοσιογράφος Ελένη Μουστάκη και η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα το πρωινό της Τετάρτης.

 Η κούκλα παρουσιάστρια αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στις καλές εποχές του μόντελινγκ, την πιο δύσκολη τηλεοπτική της συνεργασία καθώς και την πιο ακραία εκδήλωση ζήλιας που έχει δεχθεί μέχρι σήμερα.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελίνα Κέφη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν ήμουν στο μόντελινγκ ήταν πολύ καλές εποχές είναι η αλήθεια. Εγώ βέβαια δεν ήμουν από τις κοπέλες που μάζευαν τα χρήματα, δεν το είχα πολύ αυτό. Τα χέρια μου δεν μπορούσα να τα συμμαζέψω. Απλά περνούσα καλά, έκανα τις βόλτες μου, πήγαινα κάποιες εκδρομές, έπαιρνα κάποια πράγματα για μένα. Τότε ήμουν και μικρή οπότε δεν είχα στο μυαλό να κρατήσω χρήματα καβάτζα για το αύριο».

«Δεν μου λείπει η τηλεόραση και αν μου προκύψει θα κάνω πολύ ευχάριστα. Είμαι ένας τυχερός άνθρωπος και έχω κάνει εξαιρετικές συνεργασίες πλην μίας που ήταν ότι χειρότερο έχω κάνει και δεν θα ήθελα να το ξανακάνω ποτέ. Ήμασταν πολλοί μαζί αλλά η διαφορά μεταξύ μας ήταν με γυναίκα. Δεν ταιριάζαμε σε τίποτα, δεν μπορούσαμε να συνεννοηθούμε, δεν υπήρχε καμία χημεία ενώ υπήρχε ανταγωνισμός και διάθεση να πάρει μεγαλύτερο τηλεοπτικό χρόνο»

«Μου έχει συμβεί παράλογη και παράφορη ζήλια, η οποία οριακά δεν έφτασε σε άσχημη κατάσταση. Έχουμε ετοιμαστεί να βγούμε έξω, φοράω ένα κοντό φόρεμα, πάμε στο μαγαζί, μπαίνουμε μέσα, καθόμαστε και μου λέει πάμε σπίτι τώρα να αλλάξεις» συμπλήρωσε η Ελίνα Κέφη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελεονώρας Μελέτη στο Μεγάλο Κανάλι.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου