Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Θα δεχόταν τη συγγνώμη του Γιώργου Κιμούλη;

«Μίλησα με τους συναδέλφους μου που έχουν μηνυθεί και τους είπα πως ότι χρειαστούν θα είμαι κοντά τους», λέει η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη έδωσε συνέντευξη η Ευδοκία Ρουμελιώτη. 

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τις αγωγές που έχει καταθέσει ο Γιώργος Κιμούλης κατά του ΣΕΗ, αλλά και κατά συγκεκριμένων ηθοποιών.

«Δεν μου έχει κάνει αγωγή ο Γιώργος Κιμούλης, αλλά όταν διάβασα για τις αγωγές του, το διάβασα και δεύτερη και τρίτη φορά για να καταλάβω ότι διαβάζω σωστά. Με αφήνει τόσο άναυδη που δεν θέλω καν να το σχολιάσω. Μίλησα με τους συναδέλφους μου που έχουν μηνυθεί και τους είπα πως ότι χρειαστούν θα είμαι κοντά τους.

Λυπάμαι πάρα πολύ που τα πράγματα έφτασαν σε αυτό το σημείο και νομίζω ότι το “συγγνώμη” είναι πολύ μεγάλη και σημαντική λέξη. Εάν ο Γιώργος Κιμούλης μού ζητούσε συγγνώμη προσωπικά, θα τη δεχόμουν και θα πήγαινα παρακάτω», είπε αρχικά η ηθοποιός Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη είπε στη συνέχεια: «Μιλάμε για συγγνώμη όσον αφορά τον Γιώργο Κιμούλη, γιατί για άλλους συναδέλφους που βρίσκονται στη φυλακή και στη δικαιοσύνη, εκεί μιλάμε για άλλες πράξεις.

Νομίζω πως μηνύθηκε η Ζέτα ίσως γιατί ο Κιμούλης είχε την αίσθηση ότι άρχισε από εκείνη. Θα στηρίξω τους συναδέλφους μου στο δικαστήριο, εάν προλάβω και δεν μηνυθώ κι εγώ, οπότε θα χρειαστεί να με στηρίξουν κι εμένα».

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου