Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022

Φαίη Ξυλά για Πέτρο Φιλιππίδη: «Είχα πολύ καλή συνεργασία μαζί του, ήταν σοκαριστικό»

"Όταν υπάρχει μια τέτοια συμπεριφορά για χρόνια σημαίνει ότι είναι πολύ βαθύ το πρόβλημα. Θα έπρεπε να έχει πάει στον ψυχίατρο χθες" δήλωσε η Φαίη Ξυλά.

Καλεσμένη της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε η Φαίη Ξυλά στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα το πρωί της Παρασκευής. Μέσα σε όλα, η γνωστή πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε στον προφυλακισμένο συνάδελφο της, Πέτρο Φιλιππίδη και την συνεργασία που είχαν θεατρικά στο πρόσφατο παρελθόν.

Πιο συγκεκριμένα, η Φαίη Ξυλά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω συνεργαστεί μαζί του και είχα πολύ καλή συνεργασία. Αλλά αυτό δεν εξιλεώνει κανέναν αν είχε μια καλή συνεργασία μαζί μου εάν έχει φερθεί με τέτοιο τρόπο σε κάποιον άλλο. Σίγουρα ήταν σοκαριστικό, ειδικά όταν με κάποιους ανθρώπους έχεις συνεργαστεί και έχεις εσύ δει μια άλλη πλευρά. Είναι πολύ σοκαριστικό, πολύ λυπηρό και είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα που νιώθεις αλλά δεν μπορώ να μην είμαι από την πλευρά των θυμάτων, δεν γίνεται».

«Σίγουρα έχουν πάει στα δικαστήρια τα πράγματα και θα δούμε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα. Όταν όμως ακούω πως κάποιος έχει κάνει κάτι τόσο άσχημο προς τον συνάνθρωπο του, όσο καλά κι αν έχει φερθεί σε μένα, ακόμα και ο αδελφός μου αν ήταν, σβήνει για μένα κάθε καλό. Το μέγεθος του κακού ακυρώνει οποιοδήποτε καλό».

«Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, που έχουν βγει, υπήρχε μια επαναλαμβανόμενη συμπεριφορά από ότι φαίνεται. Όταν υπάρχει μια τέτοια συμπεριφορά για χρόνια σημαίνει ότι είναι πολύ βαθύ το πρόβλημα. Θα έπρεπε να έχει πάει στον ψυχίατρο χθες» συμπλήρωσε η ηθοποιός στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Alpha

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου