Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022

Γκαφατζήδες ληστές: Νόμιζαν ότι είχαν σπάσει την κάμερα αλλά ήταν η πυρασφάλεια

Οι αστυνομικοί εμφανίστηκαν στην πόρτα τους και τους συνέλαβαν

Απόλυτα βέβαιο ήταν ένα νεαρό ζευγάρι ληστών στην Κίσαμο ότι είχαν σπάσει την κάμερα της ταβέρνας που έκλεψαν, όμως είχαν κάνει λάθος. Πρόκειται για έναν άντρα από την Αθήνα και μια γυναίκα από την Κίσαμο, οι οποίοι με έκπληξη είδαν τους αστυνομικούς να χτυπούν την πόρτα του σπιτιού τους.

Όταν διέρρηξαν μια ταβέρνα στην Πλάκα Κισάμου, ήταν απόλυτα σίγουροι πως ουδείς θα τους ανακάλυπτε αφού είχαν σπάσει την καταγραφική κάμερα εσωτερικού κυκλώματος ή τουλάχιστον έτσι νόμιζαν αναφέρει το flashnews.gr.

Παρά του ότι η ταβέρνα είναι κλειστή η κάμερα ήταν σε λειτουργία και όταν το ζευγάρι των διαρρηκτών μπήκε μέσα από ένα παράθυρο φορώντας κουκούλες και μάσκες, το πρώτο που θέλησαν να κάνουν ήταν να πάρουν ένα κοντάρι για να σπάσουν την κάμερα. Μετά έκλεψαν 150 ευρώ σε κέρματα που είχαν απομείνει στο ταμείο, έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή με πληκτρολόγιο, ποντίκι, οθόνη και ένα κινητό τηλέφωνο. 

Το λάθος… «ματάκι»


Μόνο που το «ματάκι» που έσπασαν δεν ήταν το καταγραφικό της κάμερας, αλλά το σύστημα πυρασφάλειας!
Και ενώ αυτοί βέβαιοι πως είχαν σπάσει την κάμερα τριγυρνούσαν άνετοι, οι κινήσεις τους καταγράφονταν συνεχώς.

Έτσι όταν οι αστυνομικοί του Α.Τ. Κισάμου, είδαν το βίντεο, ήταν θέμα χρόνου να τους εντοπίσουν και να τους συλλάβουν, παρά του ότι – βέβαιοι πως είχαν σπάσει την κάμερα – αρχικά αρνήθηκαν και μάλιστα έντονα πως έκαναν την διάρρηξη, αλλά τελικά ομολόγησαν υπο τον βάρος του βίντεο.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου