Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022

Η Chiara Ferragni, το post από τα Όσκαρ με τον Fedez και η ευχή για το μέλλον

Η fashion blogger μοιράστηκε μερικές throwback φωτογραφίες με τον σύζυγό της από το πάρτι του Vanity Fair.

Η αντίστροφη μέτρηση για την αποψινή απονομή των Όσκαρ έχει ξεκινήσει και εκατοντάδες celebrities αναμένεται να δώσουν το «παρών» στο red carpet της 94ης τελετής του θεσμού. Όσο περνά η ώρα η αγωνία κορυφώνεται και αναμένουμε να δούμε εάν τα μεγάλα φαβορί θα καταφέρουν να πάρουν το πολυπόθητο χρυσό αγαλματίδιο. 

H Chiara Ferragni δεν θα παρευρεθεί φέτος στα Όσκαρ- To throwback post και η ευχή


Η διάσημη fashion influencer Chiara Ferragni και ο σύζυγός της Fedez, είχαν βρεθεί στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ δυο φορές, κλέβοντας τις εντυπώσεις. Το 2019 η influencer επέλεξε ένα κατακόκκινο φόρεμα Giambattista Valli Couture για το after party του Vanity Fair ενώ το 2020 εμφανίστηκε φορώντας ένα μάξι floral φόρεμα από το brand Philosophy di Lorenzo Serafini.

Με αφορμή τα φετινά Oscars η Chiara θυμήθηκε αυτές τις εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί όσο ο σύζυγός της νοσηλεύεται μετά την περιπέτεια της υγείας του. «Ευτυχισμένη ημέρα των Oscars. αυτές είναι οι δυο φορές που η αγάπη μου και εγώ βρεθήκαμε στα Oscars το 2019 και 2020. Ανυπομονώ για άλλες αντίστοιχες αναμνήσεις σαν κι αυτές», έγραψε χαρακτηριστικά η Chiara Ferragni κάτω από το post της.

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας του Fedez


«Την περασμένη εβδομάδα ανακάλυψα ότι έχω έναν σπάνιο νευροενδοκρινικό όγκο στο πάγκρεας. Από αυτούς που, αν δεν αντιμετωπίσεις έγκαιρα, δεν είναι καλό να παραμένουν μέσα στο σώμα σου. Αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο χρειάστηκε να υποβληθώ σε χειρουργική επέμβαση που διήρκεσε 6 ώρες για την αφαίρεση τμήματος του παγκρέατος (συμπεριλαμβανομένου του όγκου). Δύο μέρες μετά το χειρουργείο, είμαι καλά και δεν βλέπω την ώρα να γυρίσω στο σπίτι και να είμαι δίπλα στα παιδιά μου. Θα πάρει λίγο ακόμη. Ευχαριστώ τους γιατρούς, τους χειρουργούς και τις νοσοκόμες, που ήταν δίπλα μου αυτές τις δύσκολες μέρες. Ένα τεράστιο ευχαριστώ επίσης για όλα τα μηνύματα υποστήριξης και θετικής ενέργειας που εισέπραξα. Σας αγαπώ πολύ, Federico», έγραψε ο ράπερ αποκαλύπτοντας στην ουσία ότι πάσχει από όγκο στο πάγκρεας.

«Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε τη Δευτέρα (21/3) το απόγευμα στο νοσοκομείο, μια μέρα πριν τη λεπτή χειρουργική επέμβαση στο πάγκρεας. Φοβόμασταν τα πάντα: τη διάγνωση, το χειρουργείο, την ανάρρωση, τη ζωή μας και το μέλλον της οικογένειάς μας. Το χειρουργείο την Τρίτη (22/3) πήγε καλά και τώρα αναρρώνει και ευτυχώς όλο αυτό θα είναι μια κακή ανάμνηση που μας έμαθε, για άλλη μια φορά, τη σημασία τού να διασκεδάζεις στο έπακρον τη ζωή κάθε μέρα. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που μας έκανε να νιώσουμε την αγάπη του, άπλωσε το χέρι του κι έκανε μια προσευχή για εμάς. Μας έδωσε πολλή δύναμη»
, έγραψε η σύζυγός του Chiara Ferragni στο Instagram ποζάροντας στο κρεβάτι του νοσοκομείου αγκαλιά με τον Fedez.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου