Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022

Η Δέσποινα Καμπούρη για τον κορονοϊό: «Ψυχολογικά δε μπορώ να πω ότι πετάω»

Με την υπόλοιπη οικογένεια έχουμε χωριστεί σε δυο στρατόπεδα στο σπίτι.

"Με την υπόλοιπη οικογένεια έχουμε χωριστεί σε δυο στρατόπεδα στο σπίτι. Εγώ έχω καταλάβει τον βόρειο τομέα, τα παιδιά και ο Βαγγέλης είναι στον νότιο τομέα του σπιτιού γιατί είναι και οι τρεις αρνητικοί", λέει η Δέσποινα Καμπούρη.

Η Δέσποινα Καμπούρη απουσιάζει από την εκπομπή Πάμε Δανάη, καθώς νοσεί από κορονοϊό. Το πρωί της Πέμπτης, κατά τη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης, εξήγησε στη Δανάη Μπάρκα:

«Είμαι σχετικά καλά. Έχω ήπια συμπτώματα, ψυχολογικά δε μπορώ να πω ότι πετάω, με έχουν πιάσει όλα. Είναι και οι εικόνες που βλέπω από το σπίτι γιατί τώρα έχω πολύ χρόνο και παρακολουθώ την ειδησεογραφία και με πονάνε αυτά που βλέπω. Γενικώς προσπαθώ να διατηρώ την ψυχραιμία μου.

Για έναν άνθρωπο όμως που είναι και λίγο αρρωστοφοβικός όπως εγώ, τα διογκώνω λίγο. Προσπαθώ να σκέφτομαι ότι είναι κάτι που το έχουν περάσει πολύ άνθρωποι και θα περάσει γρήγορα.

Με την υπόλοιπη οικογένεια έχουμε χωριστεί σε δυο στρατόπεδα στο σπίτι. Εγώ έχω καταλάβει τον βόρειο τομέα, τα παιδιά και ο Βαγγέλης είναι στον νότιο τομέα του σπιτιού γιατί είναι και οι τρεις αρνητικοί. Προσπαθώ να μην έρχομαι καθόλου σε επαφή μαζί τους, φοράμε όλοι μάσκες μέσα στο σπίτι και μετράμε αντίστροφα μέχρι να γίνω και εγώ καλά».

«Έχω κανονικά όσφρηση και γεύση. Ευτυχώς δεν έχω πυρετό, έχω μια καταρροή, με ενοχλεί λίγο ο λαιμός μου και παίρνω πάρα πολλές βιταμίνες», είπε η Δέσποινα Καμπούρη.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου