Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022

Η Ιωάννα Μαλέσκου επέστρεψε στο Love It – «Σαν να μην πέρασε μια μέρα»

Όσα ανέφερε η Ιωάννα Μαλέσκου στην τηλεοπτική της επιστροφή.

Ύστερα από αρκετές ημέρες τηλεοπτικής απουσίας, η Ιωάννα Μαλέσκου επέστρεψε στο πλατό του Love It το πρωινό της Πέμπτης στον ΣΚΑΪ. Μάλιστα, η γοητευτική παρουσιάστρια θέλησε στην έναρξη της εκπομπής να μοιραστεί το συναίσθημα της επιστροφή με το τηλεοπτικό κοινό.Πιο συγκεκριμένα, η Ιωάννα Μαλέσκου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «να ‘μαστε λοιπόν και εμείς! Καλημέρα φίλες και φίλοι, Πέμπτη σήμερα και ξεκινάμε για ελάτε».

«Είναι Πέμπτη σήμερα, 17 Μαρτίου και η αλήθεια είναι ότι είχαμε μια απουσία κάποιων ημερών. Αυτό μας έκανε και με έκανε να συνειδητοποιήσω πόσο αγαπάμε την εκπομπή αυτή και πόσο αγαπάμε την επαφή με τον κόσμο. Όπως καταλαβαίνετε, επειδή είμαστε σε έναν σταθμό του οποίου το dna, όπως όλοι γνωρίζετε, κατ’ εξοχήν είναι ενημερωτικό, ήταν στραμμένο το βλέμμα μας στην ενημέρωση και στις διεθνείς εξελίξεις. Άρα και εμείς αφουγκραζόμενοι αυτή την ανάγκη και τον παλμό, μείναμε για λίγο λίγο πιο μακριά αλλά ταυτόχρονα τόσο κοντά σε αυτά που μας αφορούν όλους».

«Όμως επιστρέψαμε κοντά σας, η χαρά μας είναι μεγάλη και σαν να μην πέρασε μια μέρα θα ξεκινήσουμε από αυτά που έχουμε ετοιμάσει και σήμερα για σας» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης του ΣΚΑΪ. «Όλες αυτές τις ημέρες, καλώς ή κακώς, αυτός ο χρόνος ο διαθέσιμος μας έκανε όλους ακόμα πιο πολύ να παρακολουθούμε, να διαβάζουμε, να ακούμε και σίγουρα να θέλουμε να κάνουμε το σχόλιο μας και να τα μοιραστούμε μαζί σας. Έτσι ακριβώς με σεβασμό, υπευθυνότητα, αξιοπρέπεια και αξιοπιστία και σήμερα θα ξεκινήσουμε την εκπομπή».

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου