Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022

Η Σμαράγδα Καρύδη «κούφανε» τον Γιώργο Καπουτζίδη με το τηλεφώνημα της

Τι ζήτησεη Σμαράγδα Καρύδη από τον αγαπημένο της φίλο;

Ποδαρικό στο Night Out του MEGA έκανε η Σμαράγδα Καρύδη, τη νύχτα της Πέμπτης, όπου και συνάντησε τον Θεοχάρη Ιωαννίδη. Μέσα σε όλα, η γνωστή ηθοποιός κλήθηκε να παίξει «θάρρος ή αλήθεια» όταν η διαδρομή της εκπομπής την οδήγησε στη συγκεκριμένη στάση!Πιο συγκεκριμένα, η Σμαράγδα Καρύδη αποκάλυψε μεταξύ άλλων για αρχή πως «ναι, έχω ψάξει το κινητό του συντρόφου μου».

Θ.Ι.: Αγόρασες ποτέ προϊόντα από sex shop;

Σ.Κ.: Ναι! Δεν μπορώ να σου πω, όμως, δεν λέει τι προϊόντα.

Στη συνέχεια, όμως, όταν ο δείκτης έδειξε «θάρρος», η Σμαράγδα Καρύδη έπρεπε να πάρει τηλέφωνο τον καλό της φίλο, Γιώργο Καπουτζίδη και να του ζητήσει να λάβει μέρος στη νέα του τηλεοπτική δουλειά ο σκύλος της, Γιάννης προκειμένου να ανέβουν οι ακόλουθει του στα social media.

«Γιώργο, θέλω αν μπορείς να μου κάνεις μια χάρη… Υπάρχει καμία περίπτωση να βρούμε έναν τρόπο να παίξει ο Γιάννης στη σειρά σου;» ανέφερε, προσπαθώντας να συγκρατήσει το γέλιο της, η ηθοποιός στη νέα late night εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη στο Μεγάλο Κανάλι. «Το σκυλί ο Γιάννης;» αναρωτήθηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης για να λάβει θετική απόκριση από την συνάδελφο του.

«Επειδή θα πάει πολύ καλά η σειρά σου, θέλω να έχει και ο Γιάννης μια τηλεθέαση και κάπως να τον γνωρίσουν οι άνθρωποι και να μεγαλώσουν οι followers του και να κάνει διαφημιστικά στο Instagram» συμπλήρωσε η Σμαράγδα Καρύδη.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου