Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

Ιωάννα Μαλέσκου για Ρούλα Πισπιρίγκου – «Δένεται κόμπο ο λαιμός και η ψυχή σου»

Ξέσπασε η Ιωάννα Μαλέσκου με τις εξελίξεις για την υπόθεση της Πάτρας.

Με τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της Πάτρας και τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου ασχολήθηκε η Ιωάννα Μαλέσκου, το πρωί της Πέμπτης, στον αέρα του Love It στον ΣΚΑΪ.

Η παρουσιάστρια, μάλιστα, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συναισθηματική της φόρτιση για τον θάνατο των τριών παιδιών που συγκλονίζει το Πανελλήνιο κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ που μετέδωσε η Ιωάννα Μάνδρου στον αέρα της εκπομπής.

«Μια μάνα να χορηγεί αυτή την ουσία στο παιδί της και να αντέχει να βλέπει ότι αυτή προκαλεί. Και όχι μόνο αντέχει να το βλέπει αλλά πιθανώς απογοητεύεται από την εξέλιξη των πραγμάτων και επιμένει μέχρι τελικά να έρθει ένα τέλος» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου. «Εδώ πονάει το παιδί σου και κλαίει, δεν ξέρεις τι του φταίει και μέχρι να βρεις τι του φταίει έχει περάσει η μισή σου ζωή μπροστά από τα μάτια σου και σε πιάνει η καρδιά σου».

«Και ναι, δεν έχουμε γίνει όλες ακόμα μαμάδες αλλά νιώθουμε και καταλαβαίνουμε απόλυτα τι σημαίνει αυτό. Βλέπεις και σκέφτεσαι ένα παιδάκι να έχει λυγμούς, να ξέρεις ότι εσύ το έχεις προκαλέσει αυτό και να επιμένεις. Να έχεις αυτή την ψυχραιμία και αυτή τη διαύγεια να συνεχίζεις και να επιμένεις μέχρι να το εξολοθρεύσεις. Είναι αδιανόητο. Είναι αδιανόητο. Είναι φρικιαστικό, είναι σκληρό, είναι απάνθρωπο, είναι πέρα από κάθε φαντασία. 

Δειτε το βιντεο εδω 

Όσο λογικοί και όσο ψύχραιμοι και αν προσπαθούμε όλοι μας να είμαστε, για να μεταφέρουμε όλο το ρεπορτάζ και να περιμένουμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα, σε πνίγει αυτό το ανθρώπινο. Σφίγγεται και δένει κόμπο ο λαιμός και η ψυχή σου να σκέφτεσαι και μόνο τη διαδικασία μέσα από φρικιαστικές λεπτομέρειες που αναδύονται μέσα από το ρεπορτάζ» συμπλήρωσε η Ιωάννα Μαλέσκου στο Love It του ΣΚΑΪ.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου