Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022

«Ήρθε η πληροφορία ότι η κ. Βλαβιανού με τον κ. Κιμούλη ανήκουν στην ίδια παράταξη και γι’ αυτό τον υποστηρίζει»

"Επειδή δεν το ξέρει ο κόσμος, υπάρχουν και διάφορα πολιτικά ζητήματα στο ΣΕΗ. Είναι ηθοποιοί που πρόσκεινται στο ΚΚΕ, στη ΝΔ..."

Για την υπόθεση του Γιώργου Κιμούλη έκανε δηλώσεις στο Πρωινό η Νικολέτα Βλαβιανού. Η ηθοποιός δήλωσε τα εξής:

«Κάθε κατηγορούμενος έχει το δικαίωμα να αποδείξει την αθωότητά του. Όσον αφορά την υπόθεση με το ΚΘΒΕ έχει πάρα μια παράξενη τροπή η ιστορία. Εγώ από την αρχή δεν ήμουν σύμφωνη με αυτό, ούτε με το ότι κόβονται τα σίριαλ ανθρώπων που έχουν κατηγορηθεί. Από τη στιγμή που έχει ένα συμβόλαιο που τρέχει και από τη στιγμή που δεν έχει αποδειχθεί κάτι, θα πρέπει να τον αποζημιώσεις τουλάχιστον, γιατί και αυτός έχει κανονίσει τη ζωή του. Στο τέλος διαμορφώνεται μια πολιτιστική δικτατορία με έναν τρόπο.

Μου λείπει ο Γιώργος Κιμούλης από το θέατρο και στο θέατρο λείπει πολύ, είναι υπερταλαντούχος άνθρωπος, είναι φαινόμενο.

Είναι ένας εκρηκτικός άνθρωπος και φλογερός και από την άλλη πλευρά έχω πει ότι δεν υπάρχει μέτρο στο τι πειράζει και τι ενοχλεί τον άλλον».

Λίγη ώρα αργότερα, ο Γιώργος Λιάγκας, με αφορμή μια πληροφορία που έλαβε, είπε τα εξής:

«Να αναφέρω κάτι που μου ήρθε σαν πληροφορία. Επειδή δεν το ξέρει ο κόσμος, υπάρχουν και διάφορα πολιτικά ζητήματα στο ΣΕΗ. Είναι ηθοποιοί που πρόσκεινται στο ΚΚΕ, στη ΝΔ… Μου έρχεται η πληροφορία ότι η κ. Βλαβιανού με τον κ. Κιμούλη ανήκουν στην ίδια παράταξη και γι’ αυτό ακριβώς υπάρχει αυτή η υποστήριξη. Εικάζουν αυτοί που μου το στέλνουν. Αλλά ότι ανήκουν στην ίδια παράταξη είναι δεδομένο».

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου