Τρίτη 15 Μαρτίου 2022

Κωνσταντίνος Πεσλής: «Μου είπε …αυτοσχεδίασε και βγάλε τα ρούχα σου»

«Όταν ήρθα στην Αθήνα από τη Λάρισα αντιμετώπισα δυσκολίες. Δεν ήθελα να επιβαρύνω τους γονείς μου και έμεινα τρεις μέρες νηστικός», λέει ο Κωνσταντίνος Πεσλής.

Ο ηθοποιός που γνωρίσαμε από την σειρά «Κόκκινο Ποτάμι», Κωνσταντίνος Πεσλής, μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη για το φλερτ, την ανήθικη πρόταση και τον ανταγωνισμό από συνάδελφους.«Τέλειωσα τα γυρίσματα από τον “Ήλιο” και τώρα ξεκίνησα στη σειρά “Μόλις χθες”. Όταν ήρθα στην Αθήνα από τη Λάρισα αντιμετώπισα δυσκολίες. Δεν ήθελα να επιβαρύνω τους γονείς μου και έμεινα τρεις μέρες νηστικός.

Σχεδόν κάθε μέρα βιώνω ανταγωνισμό και από άτομα του χώρου και στην σχολή. Κάναμε μια σκηνή και όπως την διάβαζα με τον παρτενέρ του είπα μια ιδέα μου και πήγε και την είπε ο ίδιος για να πάρει τα εύσημα», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Πεσλής.

Ο Κωνσταντίνος Πεσλής είπε στη συνέχεια: «Έχω δεχθεί ανήθικη πρόταση στο ξεκίνημα μου αλλά το αντιμετώπισα με χιούμορ. Μου είπε “αυτοσχεδίασε και βγάλε τα ρούχα σου”. Με φλερτάρουν και μεγαλύτερες γυναίκες και μικρότερες. Με έχει φλερτάρει κοπέλα με τα διπλά μου χρόνια και έχει προχωρήσει το φλερτ».

Ο Κωνσταντίνος Πεσλής πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Οι νόμοι της έλξης» κάθε Παρασκευή στο θέατρο «104».

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου