Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022

Κώστας Αρζόγλου για Γιώργο Κιμούλη: «Αν ερχόταν και σε μένα μήνυση θα γέλαγα»

"Το μισό ελληνικό θέατρο ξέρει πάρα πολύ καλά. Οι άνθρωποι που τον έχουν καταγγείλει είναι αξιέπαινοι 100%" τόνισε ο Κώστας Αρζόγλου.

Ο Κώστας Αρζόγλου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του Happy Day Και τη δημοσιογράφο Χριστιάννα Κοχλατζή το πρωινό της Παρασκευής. Μέσα σε όλα, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στον Γιώργο Κιμούλη και τις καταγγελίες που ήρθαν στο φως για το πρόσωπο του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Αρζόγλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «γελάω με την αντίληψη «εγώ και ο θίασος μου». Το μισό ελληνικό θέατρο ξέρει πάρα πολύ καλά. Οι άνθρωποι που τον έχουν καταγγείλει είναι αξιέπαινοι 100% και μάλιστα χωρίς να γνωρίζω μερικούς τους πήρα τηλέφωνο και τους έλεγα μπράβο».

«Να μπει μια κόκκινη γραμμή στο ότι μπορείς να έρθεις, αλλά ως εκεί. Με ενδιαφέρει πάρα πολύ να σταματήσει αυτή η αρχή του ενός. Δεν είναι προσωπικό, είναι ομαδικό το σπορ».

«Αν ερχόταν και σε μένα μήνυση πάλι θα γέλαγα! Δεν υπάρχει άνθρωπος στο θέατρο που να μην ξέρει το πρόβλημα. Αν λάμβανα και γω μια αγωγή, όπου έχω λάβει τουλάχιστον 20, θα πήγαινα στον πρόεδρο της έδρας και θα έλεγα με αλήθεια και ειλικρίνεια την εμπειρία μου»

 Δειτε το βιντεο εδω

«Η εμπειρία μου είναι απτή και την έζησαν δεκαπέντε άνθρωποι που ήμασταν στο θέατρο» πρόσθεσε ο ηθοποιός στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha. «Η εμπειρία μου όμως είναι πολύ μικρή μπροστά σε αυτά που συμβαίνουν σήμερα. Δηλαδή έχει πέσει ο ουρανός να μας πλακώσει και εμείς ασχολούμαστε με ένα μυρμήγκι».

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου