Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022

Κρήτη: «Γελάσαμε πολύ» – Τι λέει η νονά που κάηκαν τα μαλλιά της στη βάφτιση

«Αν έκανα κάποιους συνανθρώπους μου να γελάσουν, χαίρομαι πάρα πολύ»

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε χθες το βίντεο με τη νονά από την Κρήτη, που την ώρα της βάφτισης πλησίασε πολύ κοντά στη λαμπάδα και έκαψε τα μαλλιά της.

Η Ελένη Ανδριώτη μίλησε στο cretalive για το περιστατικό, τονίζοντας ότι ακόμα γελάνε όταν το θυμούνται. Παραδέχτηκε μάλιστα ότι όταν μύρισε καμένο στην εκκλησία ένιωσε άβολα.

«Η βάφτιση ξεκίνησε στο προαύλιο και όταν άρχισε να βρέχει μπήκαμε μέσα. Τρία αδερφάκια βαφτίζονταν, βάφτιζα το δεύτερο. Δεν κατάλαβα πώς πλησίασα τις λαμπάδες, μύρισε όλη η εκκλησία καμένο, ντράπηκα λιγάκι. Ρώτησα τον κουμπάρο μου αν είναι όλα τα μαλλιά στη θέση τους. Το πήρα για αστείο, δεν ήθελα να τρομάξω και το μωράκι. Γελούσαμε όλη την ώρα. Έχω σγουρό μαλλί και δεν φάνηκε καθόλου ότι μπορεί να έφυγαν τούφες καμένες, θα το θυμόμαστε για πολλά πολλά χρόνια, ο παπάς μου έλεγε “μην ανησυχείς δεν φαίνεται τίποτα”. Μέχρι το τέλος της βραδιάς δεν σταματούσαμε να γελάμε» είπε.

Η νονά δεν πίστευε ότι θα έχει τόση απήχηση το βίντεο με την περιπέτειά της. «Δεν περίμενα να δω την περιπέτειά μου να παίρνει τόση διάσταση. Μέσα σε τόσες άσχημες ειδήσεις αν έκανα κάποιους συνανθρώπους μου να γελάσουν, χαίρομαι πάρα πολύ».

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου