Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022

Ξεσπά η Ρουσλάνα: «Επικίνδυνος τρομοκράτης ο Πούτιν, δεν είναι καλύτερος από τον Χίτλερ» Ρουσλάνα

"Έχουν πεθάνει περίπου 10.000 άνθρωποι και οι περισσότεροι είναι Ρώσοι στρατιώτες" τονίζει η Ρουσλάνα από την Ουκρανία.

Στιγμές αγωνίας βιώνει στην Ουκρανία η Ρουσλάνα, η νικήτρια της Eurovision, η οποία και μίλησε από καρδιάς στον Γιάννη Πουλόπουλο και την εκπομπή Super Κατερίνα το πρωί της Πέμπτης.

Ειδικότερα, εν μέσω των ρώσικων εισβολών στην Ουκρανία, η Ρουσλάνα ξέσπασε και είπε τα εξής. «Η Ουκρανία είναι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Δεν φοβόμαστε κανέναν Πούτιν, καμία στρατιωτική ενέργεια. Δεν παραιτούμαστε ποτέ, πιστέψτε με! Τι εννοώ για τον κόσμο όταν λέω ότι η Ουκρανία είναι σε επείγουσα κατάσταση είναι να συνειδητοποιήσει τι σημαίνει ένα δεύτερο Τσερνόμπιλ».

«Τώρα αυτή τη στιγμή ο στρατός της Ρωσίας έχει καταλάβει το Τσερνόμπιλ. Προσπαθούν να καταλάβουν την πυρηνική ενέργεια που σημαίνει οικολογική καταστροφή. Θυμάστε το Τσερνόμπιλ; Θέλετε ένα δεύτερο Τσερνόμπιλ; Όλοι κινδυνεύουμε, όχι μόνο η Ουκρανία. Δεν έχω μήνυμα για τον Πούτιν, για εμένα είναι νεκρός. Δεν είναι καλύτερος από τον Χίτλερ ή από άλλους τρομοκράτες».

«Πρέπει να καταλάβετε ότι ο Πούτιν είναι ένας επικίνδυνος τρομοκράτης. Μπορείτε να καταλάβετε ότι το Κίεβο βρίσκεται σε κίνδυνο και οι άνθρωποι που βρίσκονται σε καταφύγια εδώ και μια βδομάδα τι γίνεται με τα μικρότερα παιδιά; 

Δειτε το βιντεο εδω 

Οι άνθρωποι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Έχουν πεθάνει περίπου 10.000 άνθρωποι και οι περισσότεροι είναι Ρώσοι στρατιώτες» κατέληξε η Ρουσλάνα στην ψυχαγωγική εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου