Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022

Μαρία Διακοπαναγιώτου: «Την άκουσα στην καραντίνα και πήγα να δω ψυχίατρο»

"Φοβόμουν συνέχεια τα πάντα, τον θάνατο και μην πάθει κάτι το σκυλί μου" παραδέχθηκε η Μαρία Διακοπαναγιώτου.

Η Μαρία Διακοπαναγιώτου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του MEGA Καλημέρα και τη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη με αφορμή την θεατρική παράσταση στην οποία συμμετέχει στο θέατρο Σφενδόνη. Μέσα σε όλα, όμως, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για

Ειδικότερα, η Μαρία Διακοπαναγιώτου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω δεχθεί εργασιακή βία στο παρελθόν, κυρίως από γυναίκα, επειδή γέλαγε ο κόσμος και με γούσταρε, μόλις είχα βγει από την σχολή και δεν της άρεσε αυτό. Μετά όμως λύθηκε. Σεξουαλική παρενόχληση δεν μου έχει τύχει όπως στα κορίτσια που μίλησαν στο #metoo».

«Έχω γεννηθεί με αγχώδη διαταραχή, όχι με νεύρα, που μου βγαίνει έτσι. Την άκουσα πολύ στην δεύτερη καραντίνα οπότε αναγκάστηκα να πάω να δω ψυχίατρο. Χωρίς φαρμακευτική αγωγή, ευτυχώς, ήμουν από τους τυχερούς. Δεν κοιμόμουν, δεν μπορούσα να βγω έξω από το σπίτι, φοβόμουν συνέχεια τα πάντα, τον θάνατο και μην πάθει κάτι το σκυλί μου».

«Είχα λάβει πολλά αρνητικά σχόλια τότε με την διαφήμιση. Πριν κάποια χρόνια, δεν θυμάμαι με ποια αφορμή, απάντησα μάλιστα πως είχε ενημερωθεί η Δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και σε τρεις μέρες θα ήταν στο σπίτι του αστυνομικοί. Σχόλια του τύπου πως τολμάς να κάνεις διαφήμιση που είναι έτσι τα δόντια σου ή η μύτης σου… Καλά μωρή! Ηρέμησε! 

Μην με παντρευτείς, αν δεν θέλεις» συμπλήρωσε η Μαρία Διακοπαναγιώτου στην εκπομπή του Μεγάλου Καναλιού. «Δεν έχω πολλές σχέσεις με τον μπαμπά μου, έχει κάνει και αυτός τη δική του οικογένεια.

Μπορεί όμως άμα είχα τον μπαμπά μου να μην πήγαινε καλά με την μαμά μου, γιατί δεν ταίριαζαν με τίποτα αυτοί οι δυο άνθρωποι».

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου