Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022

Μαχαιρώματα και άγριο ξύλο στη Λαμία: Τον χαράκωσε στο πρόσωπο και τη χτύπησε με μπουνιές και κλωτσιές

Δύο συλλήψεις από την αστυνομία

Μαχαιρώματα και άγριο ξύλο στη Λαμία: Τον χαράκωσε στο πρόσωπο και τη χτύπησε με μπουνιές και κλωτσιές

Ένα σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής τη Ροδίτσα Λαμίας, το οποίο προκάλεσε αναστάτωση στην τοπική κοινωνία. Λίγο μετά τις 23:00 το βράδυ οι περίοικοι άκουσαν μια κοπέλα που είχε βγει στο δρόμο από ένα σπίτι να καλεί σε βοήθεια. Η ίδια λίγο πριν είχε καλέσει και την Άμεση Δράση (100), λέγοντας ότι κινδυνεύει από τα άτομα που τη φιλοξενούσαν.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πρόκειται για μια 25χρονη την οποία φιλοξενούσε στο σπίτι του, στη Ροδίτσα Λαμίας, ένας 40χρονος μαζί με έναν ακόμη φίλο του, ηλικίας 44 ετών. Και οι δύο είναι άτομα εξαρτημένα και έχουν απασχολήσει πολλές φορές τις Αρχές.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο βρήκαν την κοπέλα στο δρόμο μέσα στα αίματα, η οποία τους είπε ότι την χτυπήσαν άγρια, με μπουνιές και κλωτσιές ο 40χρονος με τον φίλο του και της πήραν το κινητό για να μην καλέσει την αστυνομία.

Η 25χρονη διακομίστηκε με ασθενοφόρο στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας, ενώ λίγο αργότερα οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν και τον 40χρονο φίλο της, ο οποίος επίσης ήταν μέσα στα αίματα αφού είχε χαρακωθεί από αιχμηρό αντικείμενο στο πρόσωπο. Και αυτός διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου του έγιναν ράμματα στο πρόσωπο.

Ο 40χρονος υποστήριξε ότι τσακώθηκαν μέσα στο σπίτι με την 25χρονη και εκείνη του επιτέθηκε με μαχαίρι και τον χτύπησε στο πρόσωπο. Από την πλευρά της και η 25χρονη είπε ότι εκτός από το ξύλο που έφαγε της επιτέθηκε και εκείνος με μαχαίρι.

Μετά τις πρώτες βοήθειες που τους παρασχέθηκαν στο νοσοκομείο τόσο η 25χρονη, όσο και ο 40χρονος, παραμένουν κρατούμενοι στο Αστυνομικό Μέγαρο, αφού αλληλομηνύθηκαν και συνελήφθησαν.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου