Παρασκευή 25 Μαρτίου 2022

Μαίρη Χρονοπούλου: «Ο Θεός μου έδωσε πολλά και μου τα έπαιρνε λίγα λίγα πίσω»

Όσα εξομολογήθηκε η Μαίρη Χρονοπούλου στο Ενώπιος Ενωπίω...

Καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου βρέθηκε η Μαίρη Χρονοπούλου, το βράδυ της Πέμπτης, στο πλατό της εκπομπής «Ενώπιος Ενωπίω» στον ΑΝΤ1. 

Μέσα σε όλα, η μεγάλη κυρία του ελληνικού κινηματογράφου μίλησε από καρδιάς στο σοβαρό τροχαίο που την ανάγκασε να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαίρη Χρονοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η ζωή μου ήταν ένα θρίλερ κανονικό, δεν θα πεις τίποτα. Μετά την πολύ δύσκολη περιπέτεια με το τροχαίο ατύχημα, πήρα φωτιά και μετά ήρθε το πρόβλημα στα μάτια μου. Όλα μαζί. Πέρασα πολλά. Ίσως έπρεπε να πληρώσω το τίμημα. Ο Θεός μου έδωσε πολλά και μου τα έπαιρνε λίγα λίγα πίσω».

«Κατάφερα να σηκωθώ ξανά με πολύ αγώνα και έναν καλό φυσικοθεραπευτή, έναν άνθρωπο που με βοήθησε πάρα πολύ πλησιάζοντας με πολύ ανθρώπινα και πολύ ζεστά. Με έμαθε ξανά να γελάω, να στέκομαι όρθια και να περπατάω. Του τα χρωστάω όλα. Δεν το πίστευα καν ότι θα συμβεί αυτό. αλλά έγινε χάρη σε αυτόν. Να είσαι καλά, Κώστα, σε ευχαριστώ».

«Πολλοί μου είπαν ότι έκανα άσχημα που ανέβασα εκείνη την απαίσια φωτογραφία μου, χοντρή και παράλυτη. Δεν νομίζω όμως ότι έκανα άσχημα. Ήταν ένα καλό μήνυμα» συμπλήρωσε η δημοφιλής πρωταγωνίστρια του ελληνικού κινηματογράφου, Μαίρη Χρονοπούλου στη βραδινή εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου