Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022

Μαντώ: «Για μία χωρισμένη γυναίκα με δύο παιδιά είναι πολύ δύσκολο να τα διαχειριστεί όλα αυτά»

«Αν πάψει να λειτουργεί η φωνή μου θα σταματήσω. Είμαι ευχαριστημένη με την πορεία μου», λέει η Μαντώ.

Συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη έδωσε η Μαντώ. Η γνωστή ερμηνεύτρια μίλησε για όλα και τόνισε χαρακτηριστικά πως θα σταματήσει το τραγούδι, αν πάψει να λειτουργεί η φωνή της.

«Μπήκα από νωρίς στο χώρο και στη δισκογραφία. Ήταν δύσκολη τριετία για μένα μέχρι να τελειώσω το Λύκειο. Ευτυχώς οι καθηγητές μου έδειχναν κατανόηση, γιατί ήξερα ότι δούλευα παράλληλα. Το «Εμείς» ήταν ένα καλό ξεκίνημα για τον Αντώνη Ρέμο. Ένα τραγούδι που έμεινε ιστορικό, έγινε και ύμνος του Ολυμπιακού», είπε αρχικά η Μαντώ.

Η Μαντώ είπε στη συνέχεια: «Είναι σημαντικό να μεγαλώνεις σωστούς ανθρώπους. Με βοήθησαν και οι γονείς μου πάρα πολύ, γιατί μία γυναίκα με δύο παιδιά και χωρισμένη, όπως κι εγώ, είναι πολύ δύσκολο να τα διαχειριστεί όλα αυτά.

Ο έρωτας είναι πηγή ζωής και έμπνευσης. Αλλά πρέπει να προκύψει, δεν πατάς το κουμπί και έρχεται! Στην εποχή μας είναι λίγο δύσκολο το φλερτ, γιατί οι άνθρωποι έχουν απομακρυνθεί. Πιστεύω ότι υπάρχει το ενδιαφερόμενο ανδρικό κοινό».

«Για να κάνει καριέρα κάποιος πρέπει να έχει επιτυχίες, αλλά το μουσικό υπόβαθρο και οι μουσικές γνώσεις δίνουν την διάρκεια. Αυτό είναι που κερδίζει την εκτίμηση του κοινού, γιατί το κοινό ξέρει να κρίνει πέρα από την επιτυχία.

Αν πάψει να λειτουργεί η φωνή μου θα σταματήσω. Είμαι ευχαριστημένη με την πορεία μου. Δεν θα το κάνω με στενοχώρια αυτό, ξέρω ότι κάποια στιγμή θα κάτσω να απολαύσω τις δάφνες μου και θα κοιτάω πίσω στα πράγματα που έχω κάνει», είπε κλείνοντας η Μαντώ.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου