Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022

Μαργαρίτα Νικολαϊδη: «Δεν είναι το όνειρο μου να είμαι στην τηλεόραση»

"Τα χρήματα από το MasterChef τα κράτησα για το μέλλον" ομολόγησε η Μαργαρίτα Νικολαϊδη.

Στην κάμερα του Happy Day μίλησε η περσινή νικήτρια του MasterChef, Μαργαρίτα Νικολαϊδη και ο Στέφανος Χιλάς το πρωί της Πέμπτης. Μέσα σε όλα, η Μαργαρίτα Νικολαϊδη αποκάλυψε πως έχει ακόμα απείραχτο το έπαθλο από το ριάλιτι μαγειρικής ενώ απέρριψε όσες τηλεοπτικές προτάσεις είχε τη φετινή σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαργαρίτα Νικολαϊδη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μετά τη νίκη στο MasterChef κάνω πραγματάκια αλλά δεν είμαι ακόμα σε κάποιο εστιατόριο. Αυτό συμβαίνει γιατί ασχολήθηκα με κάτι άλλο πάνω στην μαγειρική και ήθελα να κάτσω λίγο, να πω την αλήθεια, μετά από τόσα χρόνια. Χρειαζόμουν να κάτσω στο σπίτι να απολαύσω την ηρεμία και τώρα ξεκινάω πάλι από την αρχή. Κουζίνα και δώσε πόνο».

«Ήταν λίγο περίεργα στην αρχή με την δημοσιότητα, που σε αναγνωρίζει ο κόσμος και σου δείχνει την αγάπη του, αλλά όσο περνάει ο καιρός το συνηθίζεις και σιγά σιγά μειώνεται αυτό».

 Δειτε το βιντεο εδω

«Είχα κάποιες τηλεοπτικές προτάσεις αλλά δεν μου ταίριαζαν. Δεν με νοιάζει και πολύ. Δεν είναι το όνειρο μου να είμαι στην τηλεόραση. Δεν καίγομαι για αυτό» πρόσθεσε η περσινή νικήτρια του MasterChef. «Δεν έχω πειράξει ακόμα το έπαθλο που κέρδισα από το MasterChef. Τα χρήματα τα κράτησα για το μέλλον»

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου