Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022

MasterChef: Αποχώρησε και δεν το ήθελε κανείς

Ποιος παίκτης αποχώρησε από το MasterChef;

Σε ένα απαιτητικό Τεστ Δημιουργικότητας κλήθηκαν χθες να διαγωνιστούν οι παίκτες του MasterChef κι αυτοί με τις χειρότερες προσπάθειες βγήκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Συγκεκριμένα νικητής της δοκιμασίας ήταν ο Μάριος Λιόλιος, ο οποίος κατοχύρωσε και τα πλεονεκτήματα για την επόμενη Ομαδική Δοκιμασία. Από την άλλη η Ελπίδα προκάλεσε σε μαγειρική μονομαχία τον Βασίλη Μπόλλο και κατάφερε να του αποσπάσει την κάρτα ασυλίας.

Στη δοκιμασία αποχώρησης οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Γιώργος Μελανδίνος, η Βασιλική Δροσάτου και η Καλλιόπη Μπεζαντέ. Ωστόσο η Ελπίδα έκανε την ανατροπή κι αποφάσισε να «σώσει» την Καλλιόπη κι έτσι τη θέση της πήρε ο Δημήτρης Ταϊρίδης. Στην πορεία ακολούθησε η δοκιμασία αποχώρησης με τους τρεις παίκτες να πρέπει να αντιγράψουν όσο καλύτερα μπορούν το πρωτότυπο πιάτο, ούτως ώστε να φτάσουν ακόμα ένα βήμα πιο πέρα στο μαγειρικό διαγωνισμό και να πείσουν τρεις chef κριτές, Πάνο Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Σε μία διαδικασία, που απαιτούσε προσήλωση και συγκέντρωση, ο παίκτης που ξέφυγε στο ψήσιμο και δεν πέτυχε την ολοκλήρωση του πιάτου του, ήταν ο Γιώργος. Μάλιστα η Βασιλική συγκινήθηκε γιατί ο Γιώργος ήταν από τους πιο αγαπητούς παίκτες στο σπίτι του MasterChef κι όλοι είχαν να πούνε έναν καλό λόγο για τον ίδιο.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου