Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022

MasterChef: Πλήρωσε ακριβά το λάθος κι αποχώρησε

Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από το MasterChef.

Άλλη μια δοκιμασία αποχώρησης ολοκληρώθηκε στο MasterChef κι ένας μάγειρας αποτελεί πλέον παρελθόν από το διαγωνισμό.

Νικητής στο Mystery Box είχε αναδειχθεί ο Νικήτας Μπατσικούρας, ο οποίος μοίρασε πιάτα και χρόνους στους συμπαίκτες του.

Το θέμα του Τεστ Δημιουργικότητας που περιείχε συνταγές από την πολίτικη κουζίνα αποδείχθηκε δύσκολη υπόθεση για ορισμένους από τους διαγωνιζόμενους, που δεν κατάφεραν να αποδώσουν τα μέγιστα. Οι τρεις παίκτες με τη χειρότερη επίδοση ήταν ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος, ο Πάνος Κουμουνδούρος και η Καλλιόπη Μπεζαντέ, οι οποίοι διεκδίκησαν την παραμονή τους στο μαγειρικό διαγωνισμό.

Ο καλεσμένος των τριών chef κριτών, Πάνου Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλου, ήταν ο chef Άγγελος Μπακόπουλος, ο οποίος έφερε ένα πιάτο αντιγραφής, που απαιτούσε μαγειρική αντίληψη, συγκέντρωση και προσοχή στα βήματα εκτέλεσης της συνταγής.

Η μαγειρική μάχη ανάμεσα στους υποψήφιους αποδείχθηκε απαιτητική κι όλα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Ωστόσο ένα σημαντικό λάθος ήταν αρκετό για να θέσει εκτός διαγωνισμού τον Γρηγόρη, ο οποίος είχε μπερδέψει μία από τις παρασκευές, που τελικά του κόστισε την παραμονή του.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου