Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022

Μιχάλης Δημητρακόπουλος: Απίστευτο επεισόδιο στον αέρα του Πρωινό – «Τηλεοπτική παράγκα»

Αυτό που κάνετε εσείς δεν το κάνει καμία άλλη εκπομπή. Μετεφέρετε έναν οχετό συκοφαντιών", είπε εξοργισμένος ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος. - "Δεν είναι οχετός, έχουν ονοματεπώνυμο", απάντησε ο Τάσος Τεργιάκης.

Ένα πρωτοφανές επεισόδιο συνέβη στον αέρα του Πρωινό, δευτερόλεπτα αφού εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό παράθυρο ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη.

Αφορμή στάθηκε το ρεπορτάζ του Τάσου Τεργιάκη για έναν γυναικολόγο, ο οποίος σύμφωνα με όσα είπε ο δημοσιογράφος πρόκειται να καταθέσει κατά του ηθοποιού.

Δείτε όσα ανέφερε ο Τάσος Τεργιάκης στο ρεπορτάζ:

Ο κ. Δημητρακόπουλος, ο οποίος παρακολουθούσε την εκπομπή, όταν βγήκε στον αέρα, φανερά εκνευρισμένος, προχώρησε σε μια σκληρή τοποθέτηση:

«Αισθάνομαι πολύ άσχημα ακούγοντας όσα έλεγε πριν ο συνάδελφός σας… Αυτός ο συνάδελφός σας κάνει ρεπορτάζ δικαστικό, αναφέρεται σε έναν γυναικολόγο που πρέπει να ξέρετε πώς όταν οι παθούσες θέλουν να φέρουν στο δικαστήριο έναν μάρτυρα, υπάρχει μια συγκεκριμένη διαδικασία έγγραφη, εξώδικη, την οποία εμένα πρέπει να μου γνωστοποιήσουν ποιοι θα είναι οι μάρτυρες για υποστήριξη της κατηγορίας. Μέσα σε αυτούς δεν υπάρχει κανένας γυναικολόγος.

Το να έρχεται αυτή τη στιγμή εντελώς αντιθεσμικά ένας δημοσιογράφος να σας λέει ότι θα έρθει ένας γυναικολόγος ο οποίος θα καταγγέλλει τον Πέτρο Φιλιππίδη για γεγονότα εδώ και πάρα πολλά χρόνια, λυπάμαι που το λέω αλλά όλα αυτά είναι ποινικά αδικήματα. Δεν είναι σωστό να μεταδίδει ειδήσεις, οι οποίες είναι ψευδείς. Υπάρχουν και κάποια όρια. Είναι ποινικό αδίκημα. Εάν εξακολουθήσετε να μεταδίδετε ειδήσεις, οι οποίες είναι ψευδείς, πλέον εγώ δεν μπορώ να κάνω τίποτε άλλο παρά να προσφύγω στη Δικαιοσύνη.

Είμαι δικηγόρος σας, είμαι φίλος σας, αλλά υπάρχουν και κάποια όρια. Παράλληλη τηλεδίκη με τηλεεισαγγελέα τον δικός σας συνάδελφο, ο οποίος είναι και τηλεδικαστής και θα βγάλει και απόφαση σε λίγο…»

«Αν είναι ψευδείς οι πληροφορίες θα αποδειχθούν, αλλά μη με λέτε τηλεδικαστή», αντέδρασε ο Τάσος Τεργιάκης και ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος αντέδρασε ακόμα πιο έντονα: «Δεν μπορεί να γίνεται παράλληλα μια τηλεοπτική παράγκα. Αυτό που κάνετε εσείς δεν το κάνει καμία άλλη εκπομπή. Μετεφέρετε έναν οχετό συκοφαντιών».

«Δεν είναι οχετός, έχουν ονοματεπώνυμο. Δεν είμαι τηλεδικαστής, είμαι δημοσιογράφος ταπεινός και μεταδίδω αυτά που μαθαίνω. Μένει να αποδειχθούν όλα αυτά», είπε από την πλευρά του ο δημοσιογράφος.

Μερικά λεπτά μετά, οι τόνοι έπεσαν και ο κ. Δημητρακόπουλος διευκρίνισε: «Ξέρετε ότι πάντα είμαι υπερασπιστής των δημοσιογράφων και θέλω να είμαι σε μια κοινωνία που να με βρίζουν από τα ΜΜΕ, παρά να είμαι σε μια κοινωνία που όποιος τολμήσει να με βρίσει θα πάει στη φυλακή. Δεν υπάρχει κανένα θέμα ούτε με μηνύσεις ούτε με αγωγές ούτε με τίποτα»

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου