Τρίτη 8 Μαρτίου 2022

Ο Παύλος Χαϊκάλης απαντά πρώτη φορά για το χαμό με τη θεατρική παράσταση στον Πύργο

Δεν υπάρχουν καταγγελίες κι εγώ δεν κατηγορούμαι για τίποτα, λέει ο Παύλος Χαϊκάλης.

Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε ο Παύλος Χαϊκάλης, μετά το χαμό που έγινε στον Πύργο, λόγω της συμμετοχής του σε θεατρική παράσταση.

«Τέθηκε ένα θέμα το οποίο είναι πολύ ύποπτο, ότι δήθεν υπάρχουν κάποιες εντάσεις και διαμαρτυρίες για τη συμμετοχή μου.

Χαίρομαι γιατί επιβεβαιώνομαι σε αυτό που φώναζα, ότι είναι άλλοι οι λόγοι και δεν είναι αυτοί που θέλουν να παρουσιάσουν κάποιοι. Κάτι άλλο κρύβεται, το οποίο το κυνηγάνε και θέλουν να το στιγματίσουν.

Δεν μπορεί ο κύριος Μικελόπουλος την προηγούμενη μέρα να μιλάει για το πού θα κάτσουν οι προσκεκλημένοι και σήμερα να οργανώνει δημοτικό συμβούλιο με εισήγηση του δημάρχου, ο οποίος άλλα μου έλεγε κάποιες μέρες πριν. Και τώρα να βρίσκεται αντιμέτωπος με το τι πρέπει να κάνουμε για να κλείσουμε το θέατρο», είπε αρχικά ο Παύλος Χαϊκάλης.

Δειτε το βιντεο εδω 

Ο Παύλος Χαϊκάλης είπε στη συνέχεια: «Είπε ότι ήταν θέμα ηθικής τάξεως, δηλαδή εγώ είμαι ανήθικος, διότι υπάρχουν, λέει, καταγγελίες. Δεν υπάρχουν καταγγελίες κι εγώ δεν κατηγορούμαι για τίποτα. Ακόμα κι αν ήμουν υπό ποινική δίωξη, θα μπορούσαν να επικαλεστούν κάτι τέτοιο μέχρι να αποσαφηνιστεί η κατάσταση. Αν το κουτσομπολιό είναι καταδίκη, τότε έχουμε πρόβλημα όλοι».

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου