Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος απαντά στον Χρήστο Δάντη: «Δεν είμαστε λοβοτομημένοι»

"Με στεναχώρησε αυτό το πράγμα από τον Χρήστο και του απαντάω δημόσια", λέει ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Πριν από μερικές ημέρες, ο Χρήστος Δάντης είχε γράψει στα social media για τη σύντροφό του Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία βρίσκεται στο Survivor: «Ασημίνα πόσο πόλεμο θα φας και θα αντέξεις; Σε θαυμάζω. Φυσικά αύριο η εκπομπή Love it θα είναι κλασικά υπέρ της Σταυρούλας και κατά της Ασημίνας, ενώ θα έπρεπε σαν εκπομπή του ΣΚΑΙ να είναι αμερόληπτη».

Στο Love It της Τετάρτης, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος θέλησε να δώσει την απάντησή του στον Χρήστο Δάντη και δήλωσε τα εξής:

«Μιας και έγραψε κάτι ο Χρήστος Δάντης δημόσια για την εκπομπή, θα πρέπει και εγώ αγαπητέ φίλε, 35 χρόνια φιλίας είναι αυτά δεν θα με παρεξηγήσεις, να σου πω ότι κατά την άποψή μου -ζητάω την άδεια και από την Ιωάννα- ότι η συγκεκριμένη εκπομπή που φιλοξενείται από το ίδιο κανάλι που μεταδίδει το Survivor, αυτό δεν αφαιρεί το δικαίωμα της εκπομπής να έχει άποψη.

Το ότι έχουμε άποψη πολλές φορές δυσάρεστη για κάποιους παίκτες, αυτή η δυσάρεστη άποψη δημιουργείται από τα πεπραγμένα των παικτών. Το ότι έχουμε μερικές φορές δυσάρεστη άποψη δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε αντικειμενικοί.

Επίσης το ότι στο ίδιο κανάλι φιλοξενείται το Survivor δεν αφαιρεί το δικαίωμα να έχουμε άποψη. Δεν είμαστε λοβοτομημένοι. Δεν γίνεται να έχουν οι άλλες εκπομπές άποψη και εμείς να μην έχουμε. Με στεναχώρησε αυτό το πράγμα από τον Χρήστο και του απαντάω δημόσια».

 Δειτε το βιντεο εδω

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία μεταξύ άλλων ανέφερε: «Για ό,τι αφορά στην εκπομπή πάντα το δικό μου όνομα αναφέρεται. Έχω συνηθίσει. Και εγώ στεναχωρήθηκα όταν το διάβασα. Νομίζω ότι μέσα από την εκπομπή αυτή τα λόγια μας προκύπτουν από τα προβεβλημένα σε κάθε επεισόδιο. Δεν έχουμε εμπάθεια και τίποτα προσωπικό με κανέναν».

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου