Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

Πάτρα: Για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατηγορείται η μάνα των τριών παιδιών

Πάτρα: Συνταρακτικές εξελίξεις.

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις με την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, αφού σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η μητέρα των τριών κοριτσιών, Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Μάλιστα δεν αποκλείεται αν εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τη μητέρα κι οδηγείται στην εισαγγελία αυτήν τη στιγμή.  Από τις τοξικολογικές εξετάσεις ανιχνεύθηκε

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών στη Ρούλα Πισπιρίγκου όσον αφορά στο θάνατο της Τζωρτζίνας. 

Πρόκειται για το παιδί της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα, που έφυγε από τη ζωή τρίτο κατά σειρά -μετά τις αδερφές του Μαλένα και Ίριδα- σε ηλικία 9 ετών, πριν από έναν χρόνο.

Η δίωξη ασκήθηκε από τον Εισαγγελέα Αντώνη Ελευθεριάνο και εν αποκλείεται η έκδοση εντάλματος σύλληψης της μητέρας των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ρούλα Πισπιρίγκου αναχώρησε από την Πάτρα – συνοδεία ανδρών της Ασφάλειας- περίπου στις 5 το απόγευμα με προορισμό την Αθήνα και τη ΓΑΔΑ.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου