Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022

Πάτρα: Η αποκάλυψη για το πόρισμα – Τι ώρες ανοίγει το ερμητικά κλειστό σπίτι;

Τι συμβαίνει στη γειτονιά όπου βρίσκεται το σπίτι της Ρούλας στην Πάτρα; Τι δηλώνει η αδελφή της και τι αναφέρουν οι γείτονες;

Η υπόθεση στην Πάτρα με τον μυστηριώδη θάνατο των τριών παιδιών, έχει συνταράξει το πανελλήνιο τις τελευταίες εβδομάδες. Στο Πρωινό, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να κάνει, αρχικά, μια αποκάλυψη για το θέμα.

«Είμαι σε θέση να πω για πρώτη φορά, ότι οι αστυνομικοί γνωρίζουν πολύ καλά το πόρισμα που θα βγάλει σε λίγες μέρες η επιτροπή των ιατροδικαστών», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Γρηγόρης Μπάκας και η Έλλη Αυξεντίου επισκέφθηκαν τη γειτονιά όπου βρίσκεται το σπίτι της Ρούλας στην Πάτρα. Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος:

«Τα παντζούρια μέχρι το βράδυ δεν ανοίγουν, δεν υπάρχει καμία κινητικότητα μέσα στο σπίτι. Σύμφωνα με τους κατοίκους, βγαίνει στη μία και μισή τα ξημερώματα. Μέχρι εκείνη την ώρα δεν υπάρχει καμία κινητικότητα στο ισόγειο. Φαγητό της πηγαίνει συγγενικό πρόσωπο, πηγαίνει μέρα παρά μέρα στο σούπερ μάρκετ και της πηγαίνει τρόφιμα και φαγητά».

Μάλιστα, όπως ανέφερε ο Γρηγόρης Μπάκας, από τη συνομιλία που είχε με την αδελφή της Ρούλας, εκείνη του ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν θέλουμε να μιλήσουμε μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα. Περιμένουμε τα αποτελέσματα και θα μιλήσουμε μετά».

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου