Τρίτη 29 Μαρτίου 2022

Πάτρα: Η χαρτορίχτρα σπάει τη σιωπή της – Παρέμβαση της Ρούλας στο Πρωινό

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο Πρωινό για την υπόθεση στην Πάτρα.

Στο Πρωινό μίλησε μία χαρτορίχτρα από την Πάτρα, η οποία ισχυρίζεται πως η Ρούλα την επισκέφτηκε δύο φορές. Η ίδια εξήγησε τι ακριβώς συζητούσαν στις συναντήσεις τους, ενώ η Ρούλα έκανε παρέμβαση λίγο αργότερα διαψεύδοντας τη χαρτορίχτρα.

«Δυο φορές την είδα. Ισχυριζόταν τα δικά της. Εγώ δεν συμφωνούσα με αυτά που ισχυριζόταν, της έλεγα ότι είναι αλλιώς τα πράγματα, εν πάση περιπτώσει.

Ισχυριζόταν ότι είναι μαγεία, ότι της κάνουν μαγεία και τα λοιπά. Εγώ της λέω ότι δεν βλέπω κάτι τέτοιο, εγώ λέω πρόσεξε γιατί θα έχεις κι άλλο θάνατο. Η Ρούλα δεν το δεχόταν αυτό.

Η Ρούλα δεχόταν ότι είχε μαγεία κι έτσι έχανε τα παιδιά της. Από συγγενικό της πρόσωπο πίστευε ότι ήταν η μαγεία. Είχε χωρίσει με τον Μάνο και το πρόβλημά της ήταν ο Μάνος φυσικά. Πώς θα τα ξαναβρεί με τον Μάνο.

Είχαν χωρίσει, δεν μου ανέφερε για εξωσυζυγικές σχέσεις, απλά ότι είχαν χωρίσει. Και ότι χώρισαν από μαγεία. Εγώ της είπα ότι μπορεί να φταίει και η συμπεριφορά της λίγο, γιατί είδα ότι είναι λίγο περίεργη απέναντι στον Μάνο και να το κοιτάξει λίγο καλύτερα. Τον πίεζε, του γκρίνιαζε, ήθελε να περνάει το δικό της. Ήταν μια συμπεριφορά περίεργη», είπε η χαρτορίχτρα.

Λίγο αργότερα, η Ρούλα έκανε παρέμβαση στο Πρωινό, λέγοντας τα εξής: «Διαψεύδω ότι έχω επισκεφτεί χαρτορίχτρα».

 πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου