Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022

Πάτρα: «Βόμβα» από τον Γιώργο Λιάγκα για 3 εντάλματα σύλληψης

"Είναι πια δύο παράλληλες ιστορίες που κάποια στιγμή θα συναντηθούν", λέει ο Γιώργος Λιάγκας.

Η υπόθεση με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας, καθώς συγκλονισμένο το πανελλήνιο παρακολουθεί καθημερινά τα νέα στοιχεία που αποκαλύπτονται.

Το πρωί της Τετάρτης, ο Γιώργος Λιάγκας, μέσα από την εκπομπή του ΑΝΤ1, έκανε μια πολύ σοβαρή αποκάλυψη που φαίνεται να ανατρέπει πολλά.

Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στην Πάτρα και το θέμα των τριών αδελφών, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: Έκανα ρεπορτάζ και μπορώ να πω και θα ακουστεί για πρώτη φορά και προσπαθώ να βρω τα λόγια να το πω για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις και να μην δημιουργηθούν θέματα.

Σύμφωνα με το δικό μου ρεπορτάζ δεν πρέπει να εντυπωσιαστούμε αν τα εντάλματα συλλήψεως, που το δικό μου ρεπορτάζ λέει ότι θα βγουν τις επόμενες μέρες πιθανόν και ώρες, αν είναι παραπάνω από δύο. Χθες είπαμε για ένα ένταλμα σύλληψης. Το δικό μου ασφαλές ρεπορτάζ, λέει ότι δεν  θα πρέπει να εκπλαγούμε αν τα εντάλματα σύλληψης είναι περισσότερα από δύο άτομα. Δηλαδή μπορεί να δούμε εντάλματα και για τρία άτομα. Να μην εκπλαγούμε αν τα εντάλματα ή αυτές οι προσαγωγές για καταθέσεις είναι για τρία άτομα.

Οι άνθρωποι οι οποίοι μου το είπαν, απεξαρτούν τη διαδικασία αυτή από τα πορίσματα των ιατροδικαστών. Είναι πια δύο παράλληλες ιστορίες που κάποια στιγμή θα συναντηθούν. Τώρα όμως, που δεν τέμνονται ακόμα, δεν αφορά η μία διαδικασία την άλλη αυτή τη στιγμή που μιλάμε».

«Έχουν γίνει 12 ένορκες καταθέσεις με υπογραφές, 8 γιατρών και 4 νοσηλευτών, είναι άκρως διαφωτιστικές», πρόσθεσε από την πλευρά του ο Τάσος Τεργιάκης.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου