Τρίτη 22 Μαρτίου 2022

Παύλος Ευαγγελόπουλος: «Έχω δεχθεί σ3ξουαλική παρενόχληση, το αντιμετώπισα κι έχασα τη δουλειά»

«Στο δρόμο με φώναζαν Ιάσονα λόγω του Ρετιρέ, εγώ δεν βλέπω τις επαναλήψεις», λέει ο Παύλος Ευαγγελόπουλος.

Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη.

Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, για τη σ3ξουαλική παρενόχληση που έχει δεχθεί, το θρυλικό Ρετιρέ, αλλά και τις αμοιβές στο θέατρο.

«Ο πατέρας δεν πήρε με καλό τρόπο ότι θα γίνω ηθοποιός. Τότε υπήρχε η άποψη ότι δεν είναι μια κανονική δουλειά. Ο πατέρας μου αποδέχθηκε ότι θα κάνω αυτή τη δουλειά, όταν με είδε στην τηλεόραση. Μου άρεσε που ήμασταν μέχρι αφίσα στα δωμάτια.

Αν κάποιος δεν είναι άξιος δεν θα παραμείνει στον χώρο μας, υπάρχουν βέβαια και υπερεκτιμημένοι. Θα πρέπει να είναι εξαιρετικό ταλέντο, ώστε κάποιος να μην πάει σε σχολή υποκριτικής, δεν νομίζω όμως ότι συμβαίνει», είπε αρχικά ο Παύλος Ευαγγελόπουλος.

Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος είπε στη συνέχεια: «Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση, αλλά δεν θέλω να δώσω συνέχεια, αντιμετωπίστηκε επί τόπου, έχασα και δουλειά. Έξω στο δρόμο με φώναζαν Ιάσονα λόγω του Ρετιρέ, εγώ δεν βλέπω τις επαναλήψεις».

«Έχω κάνει σχέση και με μεγαλύτερη γυναίκα, δεν με ενδιαφέρουν καθόλου οι διαφορές ηλικίας. Δεν βλέπω τον λόγο να κάνω γυμνό στο θέατρο. Πάντα ήταν μικρές οι αμοιβές στο θέατρο», συμπλήρωσε ο Παύλος Ευαγγελόπουλος.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου