Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

Παύλος Πιέρρος: «Δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση που με οδήγησε σε κρίση πανικού»

"Νόμιζα πραγματικά ότι πεθαίνω, ήρθε το ΕΚΑΒ και με πήρε" εξομολογήθηκε ο Παύλος Πιέρρος.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Παύλος Πιέρρος στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα το πρωί της Τετάρτης.

Ο νεαρός ηθοποιός αναφέρθηκε από καρδιάς στη σ3ξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε στο παρελθόν και τον οδήγησε σε κρίσεις πανικού.

Πιο συγκεκριμένα, ο Παύλος Πιέρρος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω βιώσει δύσκολες συνεργασίες. Και bullying μπορώ να πω πως έχω δεχθεί και σεξουαλική παρενόχληση. Υπήρξε ένα περιστατικό όπου θα μπορούσα να πω ότι με στοίχειωσε για αρκετό καιρό διότι ήταν κάτι πολύ σοβαρό που με οδήγησε να πάθω για πρώτη φορά στη ζωή μου κρίση πανικού. Δεν ήξερα τι είναι αυτό το πράγμα που βίωνα εκείνη τη στιγμή και νόμιζα πραγματικά ότι πεθαίνω. Ήρθε το ΕΚΑΒ και με πήρε».

«Οι υπεύθυνοι της παραγωγής και οι άνθρωποι που είχαν το θέατρο ένιωσα προσωπικά σαν να παίζουν τη ζωή μου κορώνα γράμματα. Δεν γνώριζαν ούτε οι ίδιοι τι παθαίνω αλλά όλοι έδειξαν τρομακτική αδιαφορία και θα μπορούσα να είχα πάθει καρδιακή προσβολή ή οτιδήποτε άλλο και να είχα πεθάνει στα χέρια τους» συμπλήρωσε ο Παύλος Πιέρρος στη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη και το ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελεονώρας Μελέτη στο Μεγάλο Κανάλι.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου