Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022

Πέτρος Φιλιππίδης: Η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στη δίκη – Τι απαντά η ίδια;

"Η Κατερίνα Καινούργιου κάνει τηλεδικαστήριο", ακούστηκε στο δικαστήριο. Πώς αντέδρασε η παρουσιάστρια όταν το έμαθε στον αέρα της εκπομπής;

Όλα τα βλέμματα είναι σήμερα στραμμένα στη δικαστική αίθουσα όπου βρίσκεται ο Πέτρος Φιλιππίδης, κατηγορούμενος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού. Η ένταση που δημιουργήθηκε μεταξύ των δικηγόρων ήταν πολύ μεγάλη και μάλιστα οδήγησε και σε διακοπή της δίκης.

Φαίνεται, όμως, πως η Κατερίνα Καινούργιου, εν αγνοία της, αναφέρθηκε με έναν τρόπο κατά τη διάρκεια της δίκης.

Ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, έκανε αναφορά στην παρουσιάστρια κατηγορώντας την ότι κάνει τηλεδικαστήριο. «Αναφέρθηκα και εγώ στο δικαστήριο; Τι είπε για μένα στη δίκη; Τι ανέφερε για μένα ο κύριος Δημητρακόπουλος; Επί λέξει να πούμε», είπε η Κατερίνα Καινούργιου όταν έμαθε τι είχε συμβεί.

«Κύριε πρόεδρε να έχετε τα αφτιά σας κλειστά στα πρωινάδικα, γιατί τα πρωινάδικα εδώ και καιρό κάνουν τηλεδικαστήριο», ακούστηκε αρχικά, όπως είπε η Χρύσλα Γεωργακοπούλου. Στη συνέχεια, η Άννα Ζηρδέλη αποκάλυψε και την ακριβή φράση: «Η Κατερίνα Καινούργιου κάνει τηλεδικαστήριο».

Η παρουσιάστρια απάντησε ως εξής: «Εμείς κάνουμε τηλεδικαστήριο; Να ρωτήσω τώρα εγώ, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά δεν έχουν καλέσει τον κύριο Δημητρακόπουλο να τοποθετηθεί; Άλλες πρωινές εκπομπές; Αναφέρθηκε μόνο το όνομά μου στη δίκη;

Αν θυμάμαι, είχε βγει και μου είχε δώσει και πολλά συγχαρητήρια για τον τρόπο που χειρίζομαι τις καταστάσεις, το πόσο έχω εξελιχθεί. Αν πιστεύει ότι ειδικά η δική μας εκπομπή είναι μαζί με τα θύματα, που ναι είμαστε, και είναι και τιμή μας αυτό όμως, έχουμε κρατήσει πάρα πολλές ισορροπίες γιατί υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας καλώς ή κακώς».

«Είμαστε πολύ προσεκτικοί. Μεταφέρουμε τα λεγόμενα και τα δεδομένα. Ταυτόχρoνα έχουμε ξεκαθαρίσει άπειρες φορές ότι η σύζυγός του και ο γιος του δεν πρέπει να έχουν καμία… Τέλος πάντων τι να πω, αφού αναφέρθηκα και στη δίκη», κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου.

 πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου