Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022

ΣΚΑΪ: Η ενημέρωση κυριάρχησε – Η Ιωάννα Μαλέσκου σε αναμονή

Οι αλλαγές που προκάλεσαν αναστάτωση στον ΣΚΑΪ.

Ο προβληματισμός για την ενημέρωση που επικρατούσε στον ΣΚΑΪ το τελευταίο διάστημα, εκφράστηκε και στην πράξη. Το Love It με την Ιωάννα Μαλέσκου βγήκε προσωρινά εκτός προγράμματος, με την επικαιρότητα από το μέτωπο του πολέμου στην Ουκρανία να κυριαρχεί. Τι οδήγησε, όμως, τους ανθρώπους του σταθμού σε αυτή την απόφαση.

Η αύξηση της δυναμικής του OPEN, το οποίο πέταξε εκτός προγράμματος την ψυχαγωγία από την πρώτη μέρα της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, φαίνεται πως θορύβησε ιδιαίτερα το κανάλι του Φαλήρου. Εξάλλου, στο παρελθόν, ο ΣΚΑΪ υπήρξε συνώνυμο της ενημέρωσης σε περιόδους μεγάλων γεγονότων. Η άποψη, λοιπόν, ότι η ζωή δεν είναι μόνο ψυχαγωγία κυριάρχησε κι έτσι η Ιωάννα Μαλέσκου ήταν αυτή που την «πλήρωσε» πρώτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, εξετάζεται το «μέτρο» να εφαρμοστεί και στο Σαββατοκύριακο, αν και οι εξελίξεις του πολέμου θα είναι αυτές που θα κρίνουν το πότε θα επιστρέψει το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ σε κανονικούς ρυθμούς. Για την ώρα, φαίνεται πως η αναμονή της Ιωάννας, αλλά και όλης της ομάδας της εκπομπής, θα κρατήσει μόνο την τρέχουσα εβδομάδα.

Παρ’ όλα αυτά, υπήρξε η διάθεση να τροποποιηθεί αναλόγως και η απογευματινή ζώνη. Ωστόσο, αυτό δεν είναι εφικτό την παρούσα στιγμή.

Οι αλλαγές αυτές, όμως, μαθαίνουμε πως έχουν προκαλέσει δυσαρέσκεια στο στρατόπεδο της ψυχαγωγίας και πολύ ενδιαφέρον θα έχει, από εδώ και πέρα, να δούμε ποια στρατηγική θα ακολουθήσει ο σταθμός σχετικά με το πρόγραμμά του.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου