Τρίτη 8 Μαρτίου 2022

Σμαράγδα Καρύδη: «Μου φάνηκε αστείο όταν διάβασα ότι πέθανε ο μπαμπάς μου»

«Γενικά βλέπω την αστεία πλευρά του πράγματος», λέει η Σμαράγδα Καρύδη.

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Κώστα Τσουρό έδωσε συνέντευξη η Σμαράγδα Καρύδη.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το celebrity game night που επιστρέφει, την κρίση πανικού στην σκηνή, τον Θοδωρή Αθερίδη, αλλά και τι ένιωσε όταν διάβασε το ψευδές δημοσίευμα που ανέφερε πως πέθανε ο πατέρας της.

«Το celebrity game night επανέρχεται, όσο υπάρχει μου αρέσει να το κάνω. Μου έχουν γίνει προτάσεις για παρουσίαση εκπομπών και έχω πει όχι, γιατί δεν ήταν στα ενδιαφέροντα μου. Μας έχουν προτείνει να κάνουμε εκπομπή με τον Θοδωρή Αθερίδη, ένα μαγκαζίνο, δεν το πολυσκεφτήκαμε, είπαμε όχι. Δεν μου έχουν κάνει πρόταση για ριάλιτι, γιατί με ξέρουν οι άνθρωποι στα κανάλια, δεν μπορώ την ταλαιπωρία καθόλου. O Θοδωρής είναι από τους πιο καλούς συνεργάτες που μπορείς να έχεις», είπε αρχικά η Σμαράγδα Καρύδη.

Η Σμαράγδα Καρύδη είπε στη συνέχεια: «Έχω πάθει στην σκηνή κρίση πανικού και δεν υπάρχει χειρότερο. Δεν θα ξαναεπιτρέψω στον εαυτό μου να το πάθει. Έχω ένα σωρό φοβίες: τις αρρώστιες, μην πεθάνω, το αεροπλάνο, τις κατσαρίδες, είχα φωνάξει τον μπαμπά μου να σκοτώσει μια. Εγώ έχω γίνει πιο ανοιχτός άνθρωπος και λόγω της ηλικίας και λόγω της σχέσης μου με τον Θοδωρή.

Ο Θοδωρής δεν έχει καθόλου φοβία της έκθεσης, που εγώ έχω. Με αγχώνει πολύ η έκθεση. Γιατί να με ενοχλεί που δεν έχει πάρει διαζύγιο ο Θοδωρής; Δεν ήθελα να παντρευτώ, ούτε να κάνω παιδιά. Μου έχει τύχει να συγχωρέσω την απιστία, νομίζω δεν θα το έκανα πια».

«Μου φάνηκε αστείο όταν διάβασα ότι πέθανε ο μπαμπάς, γενικά βλέπω την αστεία πλευρά του πράγματος. Ήταν η κωμωδία όταν είδα τίτλο «πέθανε τελικά ο Ντίνος Καρύδης; τι απαντάει ο ίδιος», είπε κλείνοντας η Σμαράγδα Καρύδη.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου