Τρίτη 15 Μαρτίου 2022

Survivor: Αδιανόητο σκηνικό με τον Τάκη – Εκτός ελέγχου για τη φράση που του καταλόγισαν Survivor

Κόκκινο χτύπησε η ένταση στο Survivor με τον Τάκη Καραγκούνια να βγαίνει εκτός εαυτού.

Πανικός προκλήθηκε στην ομάδα των Κόκκινων στο Survivor, μετά την σφοδρή σύγκρουση που υπήρξε ανάμεσα σε Σπύρο Μαρτίκα και Τάκη Καραγκούνια.

O Τάκης του ανέφερε πως αν δεν αναθεωρήσει για όσα του είπε νωρίτερα, θα απευθυνθεί σε δικηγόρο.

Από την άλλη ο Σπύρος του απάντησε ακόμα σε πιο έντονο ύφος δίχως να υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα στη λογομαχία τους. Εκείνη τη στιγμή η Βρισηίδα Ανδριώτου αποχώρησε από το Συμβούλιο γιατί ένιωσε αδιαθεσία κι όταν επέστρεψε μαζί με την Κάτια Ταραμπάνκο αποκάλυψαν μια φράση που άκουσαν πως είπε ο Τάκης για την Ευρυδίκη. «Αυτό που είπες ήταν πολύ άσχημο. Δεν λες κάτι τέτοιο σε έναν άνθρωπο που έχει περάσει κάτι τέτοιο. Είπες ότι αυτά που είπε ο ακατανόμαστος, καλά έκανε και στα είπε»

Δειτε το βιντεο εδω 

Ο Τάκης έγινε έξω φρενών και ζήτησε από την παραγωγή να παίξουν όσα είπε. Η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου καθώς ο ίδιος ανέφερε πως δεν χρησιμοποίησε τέτοιες εκφράσεις και δεν εννοούσε όσα είχε αναφέρει ο Βαλάντης για την Ευρυδίκη. «Δεν μπορώ θα φύγω… Δεν με κατηγορήσατε που με παρομοιάσατε με έναν τοξικό άνθρωπο; Είπες ότι είπα όσα ανέφερε ο ακατανόμαστος. Με το ψέμα ζείτε. Δεν ξαναμιλώ». 

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου