Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

Survivor: «Απασφάλισε» η Ναυσικά – «Δεν δέχομαι σ3ξιστικά σχόλια από κανένα»

Survivor: Η Ναυσικά έβαλε τον Σπύρο Μαρτίκα στη θέση του.

Ο κακός χαμός επικράτησε στο Survivor ανάμεσα σε Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και στον Σπύρο Μαρτίκα για σχόλια που έκανε ο τελευταίος για όρια ηλικίας και δυνατά συμβόλαια.

«Με έκανε να νιώσω άβολα ότι δεν δίνω ευκαιρία στα νέα παιδιά. Δεν δέχομαι σεξιστικά σχόλια από κανένα και να μη δέχεται καμία γυναίκα είτε είναι 38, 48 ή 58. Τα όνειρα που έχει κάθε άνθρωπος είναι πηγή ζωής κι ενέργεια. Τα όνειρα δεν έχουν ηλικία. Δεν καταλαβαίνω γιατί καταδικάζεις τους ανθρώπους; Τότε γιατί βρίσκεσαι εδώ και στερείς τη θέση σου από ένα νέο άνθρωπο; Ποιος σε έχρισε μαέστρο του Survivor για να πεις ποιος θα αποχωρήσει;» ανέφερε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

«Επειδή μιλάς και για παχιά συμβόλαια, που δεν σε αφορά. Εδώ είμαστε για δικά μας όνειρα, για την οικογένειά μας, τη φιλαρέσκειά μας κι όλα προσωπικά συμφέροντα. Έχεις ψεύτικο αλτρουισμό και να ζητήσεις συγγνώμη.

 Οποιοσδήποτε μπορεί να κλείσει ένα καλό συμβόλαιο. Έχω δουλέψει πάρα πολύ, η οικογένειά μου πεινούσε κι είμαι περήφανη που έφτασα μέχρι εδώ» έκλεισε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου