Τρίτη 1 Μαρτίου 2022

Survivor: Απίστευτο κράξιμο στον Κατσαούνη – «Γιατί είναι βλάκας»

Survivor: "Μου έχουν δώσει την υποψία πως ίσως να στηθεί κάτι και με εκτελεστή τον Γιώργο, ο οποίος ελαφρά τη καρδία, δεν έχει κανένα δισταγμό να τον παρακινήσουν."

Μεγάλος καυγάς ξέσπασε ανάμεσα στον Γιώργο Κασαούνη και τον Σπύρο Μαρτίκα στο Survivor για μια καρύδα.

Συγκεκριμένα ο Κατσαούνης ανέφερε πως άφησε το δικό του κομμάτι καρύδα για το τέλος αλλά την έφαγε ο Σπύρος.

Αυτό πυροδότησε ένταση ανάμεσα στους δύο, με τον Σπύρο Μαρίκα να γίνεται «πύραυλος». «Κάνε σόου. Τι κάνω ρε βλάκα; Πάνω στην αγωνία μου που άρχισε να ουρλιάζει μπροστά σε όλους και να με εκθέσει με τέτοιο τρόπο, τον είπα βλάκα ναι. Γιατί είναι βλάκας. Κάθεται και κάνει τέτοιες μικροπρέπειες και κουτοπονηριές κι ίσως τον βάζουν να εκτελέσει ένα σχέδιο πονηρό.

Να εκτελέσει αυτός ο βλάκας κάποιο σχέδιο, που τον έχουν παρακινήσει για να το εκτελέσουν. Ίσως για να κρύψουν τις δικές τους πράξεις… Νιώθω τρομερά επικίνδυνα με το περιβάλλον. Θα αρχίσω να ελέγχω την τσάντα μου, μη μου βάλουν τίποτα μέσα. Μου έχουν δώσει την υποψία πως ίσως να στηθεί κάτι και με εκτελεστή τον Γιώργο, ο οποίος ελαφρά τη καρδία, δεν έχει κανένα δισταγμό να τον παρακινήσουν… 

Δειτε το βιντεο εδω 

Χαίρομαι που έγινε αυτό και δεν θα ασχοληθώ με τον Γιώργο. Απλά πρέπει να είμαι προσεκτικός σε αυτό το επικίνδυνο περιβάλλον. Καλά που έγινε αυτό με την καρύδα μπροστά μου».

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου