Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022

Survivor: «Κλείδωσε» η πρώτη υποψηφιότητα σε μουδιασμένο κλίμα

Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor;

Για πρώτη φορά στο φετινό Survivor, το βράδυ της Κυριακής, οι νέοι Διάσημοι και οι νέοι Μαχητές βρέθηκαν απέναντι από τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό στο συμβούλιο του νησιού.

Νωρίτερα, στο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, προηγήθηκε το πρώτο αγώνισμα ασυλίας για αυτή την εβδομάδα όπου κατόρθωσε να πάρει τη νίκη η ομάδα των μπλε.

Έτσι, οι νέοι Διάσημοι έμελλε να έχουν τον πρώτο λόγο στο συμβούλιο του Survivor. Ήσυχoς, ωστόσο, θα έπρεπε να είναι ο Γιώργος Κατσαούνης μιας και κέρδισε στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας και δεν θα μπορούσε να ψηφιστεί από τους συμπαίκτες του.

Μέσα από την γνώριμη διαδικασία της ψηφοφορίας, η μπλε ομάδα έπρεπε να βγάλει στον τάκο τον παίκτη που θεωρεί τον πλέον αδύναμη στη σύσταση της δίχως να απουσιάζει, ωστόσο, το σχετικό μούδιασμα καθώς μετράει μόνο 48 ώρες με τη νέα της σύσταση.

Δειτε το βιντεο εδω

Όπως πάντα, λοιπόν, στο κλείσιμο της βραδιάς, ο παρουσιαστής του Survivor Γιώργος Λιανός κλήθηκε να ανακοινώσει τα αποτελέσματα στους παίκτες της κόκκινης ομάδας. Και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Ανδρεας Ματθαιακάκης λόγω του τραυματισμού του.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου