Τρίτη 8 Μαρτίου 2022

Survivor: Συμπληρώθηκαν οι υποψήφιοι σε βαρύ κλίμα

Ποιοι είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο Survivor;

Στο συμβούλιο του Survivor βρέθηκαν, για ακόμη μια φορά, Διάσημοι και Μαχητές τη νύχτα της Δευτέρας ύστερα από το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας.

Και αυτή τη φορά, δε, τον πρώτο λόγο είχε η μπλε ομάδα η οποία και ηττήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την κόκκινη ομάδα.

Έτσι, οι Διάσημοι συνεχίζουν ασφαλείς τη διαδρομή στο Survivor ως την ερχόμενη εβδομάδα. Κάτι το οποίο δεν ισχύει, όμως, για την μπλε ομάδα οι οποία θα μετρήσει ακόμη μια απώλεια.

Όταν οι παίκτες των Μαχητών συνάντησαν τον παρουσιαστή του Survivor, στο συμβούλιο του νησιού, έπρεπε και πάλι να ψηφίσουν όποιον συμπαίκτη τους θεωρούν τον πλέον αδύναμο κρίκο. Στην πρώτη ψηφοφορία η κάλπη έδειξε το όνομα του Σπύρου Μαρτίκα και σε αυτό το επεισόδιο ήρθε να συμπληρωθεί η ομάδα των υποψηφίων για την μπλε ομάδα στο Survivor.

«Οι Μαχητές μίλησαν και η απόφαση έχει παρθεί» όπως αρέσκεται να τονίζει και ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός και έδειξε το όνομα του Σάββα Κάλφα σε βαρύ μάλιστα κλίμα ύστερα από την δεύτερη συνεχόμενη ήττα.

Στη συνέχεια η Θωμαϊς Εμμανουηλίδου, η οποία κατόρθωσε να κερδίσει στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας, έστειλε στον τάκο την Σταυρούλα Χρυσαειδή με πολλές αιχμές στο πρόσωπο της.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου