Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022

Συγκλονίζει η Ευρυδίκη: «Ξυπνούσα το βράδυ κλαίγοντας από εφιάλτες»

"Δεν αλλάζει αυτό όσα χρόνια και αν περάσουν", λέει η Ευρυδίκη.

Η Ευρυδίκη μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα με αφορμή τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει στην Ουκρανία και εξομολογήθηκε για τις μνήμες που της άφησε η εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο, όταν ήταν παιδί.

«Ήμουν μόλις 6 χρονών όταν έγινε η εισβολή στην Κύπρο. Οι εικόνες είναι θολές αλλά υπάρχουν οι μνήμες.

Υπάρχουν σαν συναισθήματα, υπάρχει κάτι που με βαραίνει, υπάρχει η πίκρα, υπάρχει ο πόνος. Δεν αλλάζει αυτό όσα χρόνια και αν περάσουν. Θυμάμαι τα βράδια κρυβόμασταν κάτω από τα κρεβάτια, όταν χτυπούσαν οι σειρήνες και ξεκινούσαν οι βομβαρδισμοί. Και για πάρα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα ξυπνούσα το βράδυ κλαίγοντας από εφιάλτες.

Ο πόλεμος είναι ότι χειρότερο, είναι φρίκη. Μαζευτήκαμε όλα τα γυναικόπαιδα στο σπίτι του παππού και της γιαγιάς στη Λεμεσό και περιμέναμε τους άντρες να επιστρέψουν από τον πόλεμο χωρίς να ξέρουμε τι γίνεται, αν ζουν, αν είναι καλά» εκμυστηρεύτηκε η Ευρυδίκη.

Όταν της ζητήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη, η Ευρυδίκη δήλωσε:

«Το μόνο που μπορώ ίσως να πω είναι ότι οι άνθρωποι που είναι κοντά σε κάποιους ανθρώπους έχουν και μια άλλη εικόνα, την οποία δεν γνωρίζουμε εμείς. Αυτό βέβαια, δεν δικαιολογεί τίποτα. Οι άνθρωποι που έχουν σφάλει, που έχουν κάνει εγκλήματα, πρέπει να πληρώνουν».

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου