Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

Θανάσης Βισκαδουράκης: «Έμαθα τη νοηματική για να συνομιλώ λίγο με τον πατέρα μου»

"Τον πατέρα μου τον γνωρίζω σε ηλικία 18 ετών, μετά φεύγω δυο χρόνια φαντάρος, στα 20 έρχομαι κοντά του και με ξαναδιώχνει" εξομολογήθηκε ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Καλεσμένος της Μπέττυς Μαγγίρα βρέθηκε ο Θανάσης Βισκαδουράκης, το πρωινό της Πέμπτης, στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο OPEN. Μέσα σε όλα, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε από καρδιάς για την σχέση με τον πατέρα του, για την χάρη του οποίου έμαθε την νοηματική προκειμένου να μπορεί να συνεννοηθεί μαζί του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Θανάσης Βισκαδουράκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο πατέρας μου είναι κωφός και είναι ο ιδρυτής του Σωματείου Κωφών Ελλάδος το 1945. Δηλαδή αν ο πατέρας μου απέτυχε σαν μπαμπάς, δεν ξέρω, πέτυχε να ενώσει αυτούς τους ανθρώπους. Παρόλο που η νέα γενιά δεν υποστηρίζει αυτά που δημιούργησε ο πατέρας μου και είναι πολύ λογικό γιατί η κοινωνία προχωράει και εξελίσσεται».

«Τον πατέρα μου τον γνωρίζω σε ηλικία 18 ετών, μετά φεύγω δυο χρόνια φαντάρος, στα 20 έρχομαι κοντά του και με ξαναδιώχνει. Έμαθα δηλαδή τη νοηματική μόνο και μόνο για να μπορώ να συνομιλώ λίγο με τον πατέρα μου. Να του χτυπάω το κουδούνι στις 3, να πάω να φάω λίγο φαγητό αν πεινάω και για αυτό μετά μπήκα στα μπουζούκια για να μην τον έχω ανάγκη και να μπορώ να τρώω» συμπλήρωσε ο Θανάσης Βισκαδουράκης στο πρωινό μαγκαζίνο του OPEN.

Στη συνέχεια ο συμπαθής ηθοποιός αναφέρθηκε στο ξεκίνημα του στον χώρο της υποκριτικής.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου