Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

Θάνος Καλλίρης: Η αποκάλυψη για πρώτη φορά για την προσωπική του ζωή

"Η σύντροφος μου βεβαίως μου δίνει ζωή, εδώ της δίνω εγώ" παραδέχθηκε ο Θάνος Καλλίρης.

Συνέντευξη στη Δέσποινα Καμπούρη παραχώρησε ο Θάνος Καλλίρης, το πρωί της Τετάρτης, για την εκπομπή «Πάμε Δανάη» στο MEGA. 

Μέσα σε όλα, ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και την σύντροφο του, Ελένη καθώς και τα πρόσφατα δημοσιεύματα που αισθάνθηκε ότι προσέβαλαν την προσωπικότητα του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Θάνος Καλλίρης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε σχέση, εδώ και περίπου τέσσερα χρόνια, με μία δικηγόρο και είναι ο άνθρωπος μου. Με βοηθάει και με στηρίζει, την βοηθάω και την στηρίζω προφανώς. Κάποια στιγμή νομίζω ότι είναι καιρός να το δημοσιοποιήσουμε πιο πολύ, να κάνουμε και κάποια φωτογράφηση σε κανένα περιοδικό. Η Ελένη είναι πολύ μικρότερη μου, έχουμε διαφορά σχεδόν είκοσι χρόνων. Βεβαίως μου δίνει ζωή, εδώ της δίνω εγώ ζωή. Οι ηλικίες είναι λίγο ότι γράφει η ταυτότητα και εμένα, ναι, γράφει 1962 αλλά δεν έχει σημασία. Νομίζω ότι είναι θέμα ανθρώπου».

«Πολύ πρόσφατα έδωσα μια 45λεπτη συνέντευξη στον καταπληκτικό και υπέροχο Γρηγόρη Αρναούτογλου, μιλήσαμε για πάρα πολλά πράγματα και για λιγότερο από ένα λεπτό μίλησα με πάρα πολύ χιούμορ για έναν άνθρωπο που αγαπάω, τη Ναταλία Γερμανού. Την επόμενη μέρα από το κορυφαίο σάιτ επικαιρότητας μέχρι το πιο κίτρινο δεν έγραψε τίποτα για μένα και την αφορμή για την οποία πήγα στον Γρηγόρη, τον καινούργιο μου δίσκο, παρά έγραψαν όλα για την Ναταλία με αποτέλεσμα κάποιοι άνθρωποι να στραφούν εναντίον μου στα social media» συμπλήρωσε ο Θάνος Καλλίρης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Δανάης Μπάρκα στο Μεγάλο Κανάλι. «Μου έγραφαν ότι γυρνάω στα κανάλια και λέω για τη Ναταλία γιατί δεν έχω κάτι άλλο να πω. Αυτό είναι απίστευτη διαστρέβλωση της προσωπικότητας μου».

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου