Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

Θοδωρής Ρωμανίδης: «Εάν ξέραμε και καλύπταμε, πρέπει να πάμε αυτοβούλως στις φυλακές Κορυδαλλού»

"Είχαν ακουστεί κάποια πράγματα. Πάντα όμως, αν δεν είσαι μπροστά, πίσω από την κλειστή πόρτα δεν μπορείς να ξέρεις τι γίνεται" εξομολογήθηκε ο Θοδωρής Ρωμανίδης.

Ο Θοδωρής Ρωμανίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου, το πρωινό της Τετάρτης, με αφορμή την δίκη του προφυλακισμένου συναδέλφου του, Πέτρου Φιλιππίδη.

Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί τόσο τηλεοπτικά όσο και θεατρικά.

Ειδικότερα, ο Θοδωρής Ρωμανίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «λογικό δεν είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης να είναι καταβεβλημένος; Στη φυλακή είναι, δεν είναι σε κάποιο resort. Προσωπικά δεν θα πήγαινα να τον δω και το όχι δεν είναι από την κακή πλευρά αλλά ούτε και από την καλή. Απλά δεν έχω τι να του πω. Τι να του πω; Υπάρχει μια δίκη, θα βγει το αποτέλεσμα και θα δούμε επιτέλους τι έχει γίνει».

«Την επιτυχία την είχε χρόνια πριν, τότε είχε γίνει ότι είχε γίνει που λένε και όλοι. Σε μας στο θέατρο ίσα ίσα που ήταν σε μια ήρεμη φάση. Περνούσαμε καλά, δεν είχαν δημιουργηθεί εντάσεις. Προς Θεού, όμως, μη φανεί ότι δίνει συγχωροχάρτι. Δεν θέλω και δεν ξεπλένω κανέναν με αυτά που λέω. Αυτό θέλω να είναι ξεκάθαρο. Εάν αποδειχθεί ότι τα έχει κάνει όλα αυτά, βεβαίως να υπάρξει τιμωρία».

«Είχαν ακουστεί κάποια πράγματα. Πάντα όμως, αν δεν είσαι μπροστά, πίσω από την κλειστή πόρτα δεν μπορείς να ξέρεις τι γίνεται. Εάν ξέραμε και τα καλύπταμε, θα πρέπει να πάμε στις φυλακές Κορυδαλλού, να ζητήσουμε ποιο είναι το κελί αυτών των ανθρώπων και να μπούμε μαζί τους αυτοβούλως και να κάτσουμε δίπλα τους» συμπλήρωσε ο Θοδωρής Ρωμανίδης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

 Δειτε το βιντεο εδω

 «Υπήρξε αυτό το διάστημα ένας ηθοποιός που βγήκε και μίλησε για τον Πέτρο και γνωρίζω ότι, στην παράσταση για την οποία μίλησε, αυτός ο συγκεκριμένος συνάδελφος είχε δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα. Και λες τώρα γιατί βγαίνεις και μιλάς».

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου