Τρίτη 8 Μαρτίου 2022

Το μήνυμα της Γεωργίας Μπίκα για την Ημέρα της Γυναίκας: «Καμία κοπέλα να μη μείνει μόνη»

«Να σπάσουμε τη σιωπή» τονίζει η 24χρονη από τη Θεσσαλονίκη

Το δικό της μήνυμα προς όλες τις γυναίκες στέλνει η Γεωργία Μπίκα με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας που τιμάται σήμερα. «Καμία κοπέλα και καμία γυναίκα σε όλο τον κόσμο να μη μείνει μόνη» τονίζει η 24χρονη που η υπόθεσή της συγκλόνισε το πανελλήνιο.

H Γεωργία έγινε μετά την αποκάλυψη των όσων έζησε μία από τις γυναίκες – σύμβολα που δεν έκλεισαν το στόμα τους και μίλησαν με περίσσιο θάρρος για τη σεξουαλική κακοποίηση που βίωσε στο δωμάτιο ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.

«Πιστεύω στη δικαιοσύνη. Θα δικαιωθώ και δεν θα υπάρξει από εδώ και μπρος παρόμοια κατάσταση σαν τηw δικής μου σε καμία κοπέλα και σε καμία γυναίκα σε όλο τον κόσμο. Να σπάσουμε τη σιωπή» αναφέρει η Γεωργία μέσω του δικηγόρου της στο ThessToday.gr.

Αθ. Ζιώγας: Η Σοφία Μπεκατώρου έκανε το ξεκίνημα να δώσει το θάρρος και στη Γεωργία να μιλήσει

Ο δικηγόρος της Γεωργίας Μπίκα, Αθανάσιος Ζιώγας δηλώνει στο ThessToday.gr ότι «η Σοφία Μπεκατώρου έκανε το ξεκίνημα και έδωσε το θάρρος και στη Γεωργία να μιλήσει».

«Πρέπει να θεμελιώσουμε αληθινά την Ημέρα της Γυναίκας. Πρέπει η γυναίκα να είναι στην κοινωνία όπως πρέπει να είναι, όχι μόνο στα λόγια. Γιατί στα λόγια είναι ισότιμη, αλλά όχι στην ουσία» τονίζει.

«Η Γεωργία αυτό το μήνυμα έστειλε και από εκεί βοηθήθηκε ένας μεγάλος αριθμός γυναικών που μετά την υπόθεσή της κινητοποιήθηκαν και κατήγγειλαν περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης» αναφέρει κλείνοντας ο δικηγόρος της Γεωργίας από τη Θεσσαλονίκη.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου