Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022

Τρομακτική εικόνα στην Ουκρανία: Πύραυλος καρφώθηκε στο ντουλάπι της κουζίνας

Δεν εξερράγη - Δείτε το βίντεο που κατέγραψε ο κάτοικος του σπιτιού

Οι εικόνες που έρχονται από τον πόλεμο στην Ουκρανία τρομάζουν. Κάτοικος σπιτιού στο Χάρκοβο κατέγραψε με το κινητό του ένα ρωσικό πύραυλο που είχε καρφωθεί σε ένα από τα ντουλάπια της κουζίνας. Για καλή του τύχη ο πύραυλος δεν εξερράγη όπως αναφέρει το 24tv.ua.

Χθες Κυριακή (20/3) απομακρύνθηκαν από τις ουκρανικές πόλεις συνολικά 7.295 άνθρωποι μέσω των ανθρωπιστικών διαδρόμων.

«Είμαι έτοιμος για διαπραγματεύσεις μαζί του. Ήμουν έτοιμος τα δύο τελευταία χρόνια. Και νομίζω ότι χωρίς διαπραγματεύσεις δεν μπορούμε να τερματίσουμε αυτόν τον πόλεμο», είπε ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι για τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Και συνέχισε: «Οι ρωσικές δυνάμεις ήρθαν να μας εξοντώσουν, να μας σκοτώσουν. Και μπορούμε να αποδείξουμε με την αξιοπρέπεια του λαού μας και του στρατού μας ότι είμαστε σε θέση να καταφέρουμε (σ.σ.: εναντίον της Ρωσίας) ένα ισχυρό πλήγμα, είμαστε σε θέση να αντεπιτεθούμε. Όμως, δυστυχώς, η αξιοπρέπειά μας δεν πρόκειται να διαφυλάξει τις ζωές. Επομένως, νομίζω ότι πρέπει να χρησιμοποιήσουμε οποιοδήποτε σχήμα, οποιαδήποτε ευκαιρία για να έχουμε τη δυνατότητα να διαπραγματευτούμε, τη δυνατότητα να μιλήσουμε με τον Πούτιν. Αλλά αν αυτές οι προσπάθειες αποτύχουν, αυτό θα σήμαινε ότι πρόκειται για έναν τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο».

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου