Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022

Τζεφ Μοντάνα: «Είμαι και γω θύμα του Δημήτρη Λιγνάδη»

"Ο συνήγορος του Λιγνάδη συνεχίζει να προσβάλλει, συνεχίζει να έχει διαθέσεις βίαιες απέναντι μας" τονίζει η Τζεφ Μοντάνα.

Για τον Δημήτρη Λιγνάδη καθώς και τον συνήγορο του, Αλέξη Κούγια μίλησε η Τζεφ Μοντάνα το πρωί της Πέμπτης ξεσπώντας για όσα βίωσε και βιώνει κατά τη δική της μαρτυρία.

Ειδικότερα, μέσα από το απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα του Alpha, η Τζεφ Μοντάνα τόνισε πως «δεν είμαι εκπρόσωπος τύπου, δεν είμαι δικηγόρος, δεν είμαι ψυχολόγος, δεν είμαι γιατρός, δεν είμαι αστυνομικός. Είμαι και γω θύμα του Δημήτρη Λιγνάδη.

«Όσο δύσκολο, επίπονο, επώδυνο μου είναι να βγαίνω και να μιλάω για αυτό, θεωρώ ότι είναι το σωστό. Προσπαθώ να εκφράζω αυτή την αλήθεια και τα γεγονότα που έχουν συμβεί για να βγει η αλήθεια και επιτέλους αν δικαιωθούμε τα θύματα. Το θέμα είναι η συναίνεση. Δεν έχει σημασία αν είσαι τρανς, αν είσαι γκέι, αν είσαι στρέιτ, αν είσαι πλούσιος, αν είσαι φτωχός, μαύρος, άσπρος, Έλληνας ή μη. Σημασία έχει πως το όχι είναι όχι και το δεν θέλω είναι δεν θέλω από όπου κι αν προέρχεται».

Δειτε το βιντεο εδω 

«Ο συνήγορος του Λιγνάδη συνεχίζει να προσβάλλει, συνεχίζει να έχει διαθέσεις βίαιες απέναντι μας οπότε η τρομοκρατία και ο φόβος, που μας δημιουργείται, είναι και αυτό για το οποίο πρέπει να ορθώσουμε εμείς το ανάστημα μας και να αμυνθούμε» συμπλήρωσε η Τζεφ Μοντάνα.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου