Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

Τζεφ Μοντάνα: «Ο Δημήτρης Λιγνάδης μού έπαιρνε ζελεδάκια από το περίπτερο»

"Μαζί με τον Ρουβά, μαζί με όλα τα άλλα που έταζε και παρουσίαζε ως δέλεαρ στα παιδιά έκανε και αυτό" ομολόγησε, μέσα σε όλα, η Τζεφ Μοντάνα.

Την Τζεφ Μοντάνα συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και η δημοσιογράφος Άννα Ζηρδέλη, το πρωινό της Τετάρτης, με αφορμή τη συνέχιση της δίκης του Δημήτρη Λιγνάδη όπου και αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στον δεύτερο μηνυτή του καθώς και την προσωπική της εμπειρία.

Πιο συγκεκριμένα, η Τζεφ Μοντάνα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω γνωριστεί με αυτό το παιδί, είναι νέο παιδί ακόμα και δεν έχει διαμορφώσει την προσωπικότητα του. Δεν έχει την αυτοπεποίθηση που έχω εγώ σήμερα. Μου θυμίζει τον εαυτό μου όταν ήμουν στην ηλικία του. Και μόνο που σκέφτομαι ότι πρέπει να μπει στη θέση να καταθέσει για μια ιστορία στην οποία ένας ανώμαλος, διεστραμμένος μεσήλικας άνδρας παραβίασε τηξν ιδιωτικότητα του, το μέλλον και την ευτυχία του εξοργίζομαι».

Δειτε το βιντεο εδω 

«Ο Δημήτρης Λιγνάδης με πήγαινε στο περίπτερο και μου έπαιρνε ζελεδάκια. Μαζί με τον Ρουβά, μαζί με όλα τα άλλα που έταζε και παρουσίαζε ως δέλεαρ στα παιδιά έκανε και αυτό. Το οποίο και αυτό έχει μια επίπτωση στην ψυχολογία και την αποπλάνηση ενός ανηλίκο» συμπλήρωσε η Τζεφ Μοντάνα στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Alpha.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου